Δωρεάν rapid tests στον Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει ότι, ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Χανίων, την Τετάρτη 30-12-2020 θα πραγματοποιήσουν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) covid-19 στο Δημαρχείο στην ΠΕΟ , στο Γεράνι, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Οι έλεγχοι θα είναι δωρεάν για όλους, θα γίνονται μέσα από αυτοκίνητο και θα διεξαχθούν έμπροσθεν του Δημαρχείου στο Γεράνι, από τις 10:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ.

Οι πολίτες πρέπει να προσέρχoνται αποκλειστικά με αυτοκίνητο (μέχρι 2 ενήλικες πλην τέκνων), έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα στοιχεία, ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ ή Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Για την ομαλή διεξαγωγή των τεστ θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Η δράση αυτή συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Πλατανιά και με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Με την παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης,...

Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης: «Φέρνουμε την τεχνολογία αιχμής, στην...

Χανιά:Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές ποσοτήτων καυσίμων από...

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) κλοπές ποσοτήτων καυσίμων από φορτηγά μηχανήματα...

Χανιά:Με την παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης,...

Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης: «Φέρνουμε την τεχνολογία αιχμής, στην...

Χανιά:Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές ποσοτήτων καυσίμων από...

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) κλοπές ποσοτήτων καυσίμων από φορτηγά μηχανήματα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τα “Πολιτικά Κρήτης” συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία, σήμερα 5 Ιουνίου, καλούν τους...

Ο καιρός και η εκτίμηση των θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης!

Μια σημαντική εφαρμογή που αποδεικνύει τη χρησιμότητα της εφαρμογής...

Έρχονται Ευρωπαίοι πυροσβέστες να συνδράμουν κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο στην Ελλάδα

Ενίσχυση από Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Μολδαβία, Ρουμανία και Τσεχία...