ΗΠΑ : Πέθανε ο πιο αιμοσταγής serial killer – Ομολόγησε 93 δολοφονίες γυναικών

Ημερομηνία:

Ο Samuel Little, ο άνθρωπος που έχει χαρακτηριστεί από το FBI ως ο μεγαλύτερος και πιο αιμοσταγής δολοφόνος στην ιστορία των ΗΠΑ, πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

Όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι από το αρμόδιο υπουργείο, ο Little πέθανε σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια, την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το BBC, ο ίδιος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για το φόνο τριών γυναικών, ωστόσο μέχρι τη στιγμή του θανάτου του είχε ομολογήσει ότι μεταξύ του 1970 και του 2005 σκότωσε 93 γυναίκες.

Θύματά του δολοφόνου ήταν ευάλωτες γυναίκες από διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, πολλές εκ των οποίων ήταν εκδιδόμενες ή έκαναν χρήση ναρκωτικών, λένε αξιωματούχοι.

Πώς εκτελούσε τα θύματά του
Όντας πρώην πυγμάχος, ο Little επιτίθονταν στα θύματά του με γροθιές πριν τα στραγγαλίσει – πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχαν πάντα εμφανείς ενδείξεις, όπως τραύματα από μαχαίρι ή σφαίρες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί θάνατοι να αποδοθούν λανθασμένα σε υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών ή να θεωρηθούν τυχαίοι και δεν διερευνήθηκαν, ενώ ορισμένα πτώματα δεν βρέθηκαν ποτέ.

Πέρυσι, το FBI είπε ότι οι αναλυτές του πίστευαν ότι όλες οι ομολογίες του ήταν «αξιόπιστες» και κυκλοφόρησαν σκίτσα των θυμάτων που σχεδίασε ενώ ήταν στη φυλακή, σε μια προσπάθεια εντοπισμού όλων των γυναικών που σκότωσε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Little συνελήφθη το 2012 μετά από κατηγορία για ναρκωτικά στο Κεντάκι και εκδόθηκε στην Καλιφόρνια, όπου αξιωματικοί ερεύνησαν το επιβαρυμένο του μητρώο και τελικά το DNA του τον συνέδεσε με τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες από το 1987 έως το 1989 στην κομητεία του Λος Άντζελες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπόθεση εκβιασμών σε Αμάρι και Βορίζια: Στον...

Στο επίκεντρο μεγάλης έρευνας της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος βρίσκεται...

Νέοι τριγμοί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή...

Κλιμακώνεται η εσωκομματική ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία,...

Υπόθεση εκβιασμών σε Αμάρι και Βορίζια: Στον...

Στο επίκεντρο μεγάλης έρευνας της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος βρίσκεται...

Νέοι τριγμοί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή...

Κλιμακώνεται η εσωκομματική ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Αναγκαία η ίδρυση Εσπερινού Λυκείου στον Δήμο Γόρτυνας»

Επιστολή Λευτέρη Αυγενάκη προς την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και...

OEE: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Ένωση Ορκωτών Λογιστών

Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος...

Συνεργασία Δήμου Ηρακλείου και ΙΤΕ για το καινοτόμο παγκόσμιο Ερευνητικό Έργο urbisphere

Στο επίκεντρο η επίδραση της κλιματικής αλλαγής στο αστικό...