Σταύρος Αρναουτάκης: «Φεύγει μια δύσκολη χρονιά. Αισιοδοξούμε ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος»

Ημερομηνία:

Τις ευχές του για καλή πρωτοχρονιά έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου στην καθιερωμένη συνάντηση ανταλλαγής ευχών που γίνεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Με όλες τις προβλεπόμενες προφυλάξεις και με την ατζέντα να περιστρέφεται στα θέματα της πανδημίας ο Περιφερειάρχης ρωτήθηκε για τη συνδρομή της Περιφέρειας σε μια δύσκολη χρονιά που φεύγει για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού.

«Η Περιφέρεια Κρήτης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την δημόσια υγεία και για όλους τους πολίτες και τις κοινωνικές δομές του νησιού. Φεύγει μια δύσκολη χρονιά. Μια από τις δυσκολότερες που έχουμε διαχειριστεί ως Περιφέρεια και ως χώρα. Αισιοδοξούμε, ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος. Πάνω απ’ όλα με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία αλλά και αγάπη», τόνισε ο κ. Αρναουτάκης υπογραμμίζοντας πως η συνεργασία και οι συνέργειες αποδίδουν στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Με το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο πλανήτης και ο τόπος μας κάνει ένα μεγάλο βήμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την επιστροφή στην καθημερινότητα. Πραγματικά, πρόκειται για μια ιστορική επιτυχία της επιστήμης και της τεχνολογίας.
Το 2021 θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. Με αλληλεγγύη, με ατομική υπευθυνότητα.
Ως Περιφέρεια Κρήτης, ευχόμαστε σε όλες και όλους τους Κρητικούς υγεία και πρόοδο για τη νέα χρονιά», δήλωσε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διακοπές ρεύματος την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στην...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου,...

Η «αποκαθήλωση» του Αυγούστου – Γιατί Σεπτέμβριος...

Παρά τις αρχικές ανησυχίες που είχε προκαλέσει στο ξεκίνημα...

Διακοπές ρεύματος την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στην...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου,...

Η «αποκαθήλωση» του Αυγούστου – Γιατί Σεπτέμβριος...

Παρά τις αρχικές ανησυχίες που είχε προκαλέσει στο ξεκίνημα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σχέσεις: Ποιες 3 φράσεις δείχνουν συναισθηματική ευφυΐα;

Οι άνθρωποι με συναισθηματική οξυδέρκεια συνήθως χρησιμοποιούν στις σχέσεις...

Διακοπές ρεύματος την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη – Δείτε περιοχές και ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου,...

“Φύλλο και φτερό” τα ευαίσθητα ιατρικά μας δεδομένα

Tα απόρρητα έως σήμερα, προσωπικά ιατρικά δεδομένα των πολιτών,...