Δήλωση Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ, για το 2021

Ημερομηνία:

Ευχόμαστε, το 2021 να είναι μία καλή και αγωνιστική χρονιά, με υγεία και δύναμη, σε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους βιοπαλαιστές αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών.
Ευχόμαστε να είναι χρονιά αντεπίθεσης και αγωνιστικής διεκδίκησης, για υγεία, μόρφωση, δουλειά με δικαιώματα. Για να μείνει όρθιος ο λαός στις συνθήκες της κρίσης και της πανδημίας.

Η λαϊκή διεκδίκηση δεν κάνει «διάλειμμα», ούτε φιμώνεται, πολύ περισσότερο όταν ο λαός αφήνεται απροστάτευτος, που δέχεται επίθεση στα δικαιώματά του. Έχουμε πλέον πολύτιμη πείρα από τους τελευταίους 10 μήνες και πρέπει να την αξιοποιήσουμε! Να βάλουμε οριστικά lockdown στην πολιτική που θυσιάζει την υγεία, τη ζωή, τα λαϊκά δικαιώματα και τις ελευθερίες.

Καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, στις περιφερειακές διοικήσεις και το κράτος, που λειτουργούν με κριτήριο τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και τις «αντοχές της οικονομίας».
Έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη του λαού, στη δύναμη της κοινής δράσης εργαζομένων, α/α και μικρών επαγγελματιών, βιοπαλαιστών αγροτών, στον αγώνα για το μέλλον που τους ανήκει!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κέρδισε το κοινό η ομιλία για το...

Κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού η ομιλία με θέμα...

Ηράκλειο:Η Πάολα στο Royal Hall στα Μάλια

Η Πάολα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια με την μοναδική σκηνική...

Κέρδισε το κοινό η ομιλία για το...

Κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού η ομιλία με θέμα...

Ηράκλειο:Η Πάολα στο Royal Hall στα Μάλια

Η Πάολα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια με την μοναδική σκηνική...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Όμιλος Καράτζη: Νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στην Κρήτη

Οι επενδύσεις για τον όμιλο Καράτζη εντάσσονται στο στρατηγικό...

Χανιά:Δημιουργία Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στην Παλαιόχωρα

Μετά από πρωτοβουλία και συντονισμένες ενέργειες της Υφυπουργού Μετανάστευσης...