Ανησυχία για την έξαρση κρουσμάτων στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Τηλεφωνική επικοινωνία με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, Μ. Λιονή, είχε ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Μανουσάκης, με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων covid-19 σε δύο χωριά του Ρεθύμνου, που εύλογα προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους εργαζόμενους και τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Νίκος Μανουσάκης ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με τα κρούσματα και για τα μέτρα που εφαρμόζονται. Επισήμανε ότι χρειάζεται κατεπείγουσα αντιμετώπιση της κατάστασης και ότι με ευθύνη της κυβέρνησης πρέπει να παρθούν άμεσα ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγείας του λαού του Ρεθύμνου. Το lockdown δεν είναι φάρμακο. Χρειάζονται μέτρα πρόληψης, περιορισμού της διασποράς, απομόνωσης των κρουσμάτων όχι στο σπίτι τους, αλλά σε ειδικές δομές ώστε να αποφευχθεί η ενδοοικογενειακή διασπορά και αντιμετώπισης των επιπτώσεων από τον κορονοϊό. Ταυτόχρονα να ενισχυθούν αποφασιστικά όλες οι δημόσιες δομές Υγείας στην Π.Ε.. Επιπλέον, κάτω από αυτές τις συνθήκες υποχρεωτικής καραντίνας, να ληφθούν με ευθύνη της κυβέρνησης μέτρα στήριξης των εργαζόμενων, μικροεπαγγελματιών, αγροτών, ανέργων της περιοχής.

Η εξέλιξη αυτή, επιβεβαιώνει τις κυβερνητικές ευθύνες για τα ανεπαρκή μέτρα όλο το προηγούμενο διάστημα όπως και τις ευθύνες όλων όσοι προσπαθούν να καθησυχάσουν για την κατάσταση στις δημόσιες δομές Υγείας στο Ρέθυμνο και συνολικά στην Κρήτη, γιατί γι’ αυτούς η Υγεία είναι εμπόρευμα και στο επίκεντρό τους έχουν το πώς θα βγουν ενισχυμένοι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και πώς θα μείνει στα ίδια χάλια το δημόσιο σύστημα Υγείας, με κίνδυνο για την υγεία του λαού.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Τάρταλα»: Ίσως ο μοναδικός καφενές στην Κρήτη...

Στο χωριό Λαμπινή ο σεφ Μιχάλης Χάσικος και η...

Ρέθυμνο:Ευχαριστήριο μήνυμα μετά την Πανήγυρι της Αγίας...

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΟΥΦΗΣ Ευχαριστήριο μήνυμα...

«Τάρταλα»: Ίσως ο μοναδικός καφενές στην Κρήτη...

Στο χωριό Λαμπινή ο σεφ Μιχάλης Χάσικος και η...

Ρέθυμνο:Ευχαριστήριο μήνυμα μετά την Πανήγυρι της Αγίας...

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΟΥΦΗΣ Ευχαριστήριο μήνυμα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Αγωνία για 17χρονη που αγνοείται από τις 10 Ιουλίου – Εκδόθηκε Missing Alert

Η 17χρονη Ελένη εξαφανίστηκε από την Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου...

Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς

Οι αφίξεις και οι διανυκτερεύσεις από το εξωτερικό τροφοδοτούν...

Ρέθυμνο:Ευχαριστήριο μήνυμα μετά την Πανήγυρι της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας στην Κούφη

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΟΥΦΗΣ Ευχαριστήριο μήνυμα...