Ηράκλειο:Στις εργασίες πρασίνου στα Ενετικά Τείχη ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Ημερομηνία:

Αυτοψία στις εργασίες πρασίνου οι οποίες γίνονται στο ισόπεδο τμήμα των Ενετικών Τειχών, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο για τον καλλωπισμό του πρασίνου σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών, όπου κρίθηκε απαραίτητο, όσο και για την μεγάλη ανταπόκριση την οποία εξακολουθούν να δείχνουν οι δημότες στη νέα μορφή που έχει πάρει το μνημείο.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε: «Προχωράμε σε εργασίες πρασίνου στο ισόπεδο τμήμα των Τειχών, προκειμένου να βελτιωθεί κι άλλο η εικόνα τους. Ο κόσμος έχει αγαπήσει την διαδρομή και την έχει εντάξει στην καθημερινότητά του, πράγμα που ήταν και ο βασικός μας στόχος. Οφείλουμε λοιπόν να την διατηρούμε καθαρή και ευπρεπή και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για αυτό με τις υπηρεσίες μας. Ωστόσο για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε όλοι, χρειάζεται και η συνεργασία των δημοτών, η οποία μέχρι στιγμής ευτυχώς παρέχεται».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Γιώργος Πιτσιλής...

Τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική επιχειρηματικότητα και σχετίζονται...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Ξεκινούν στις 18 Ιουλίου 2025,...

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ...

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Γιώργος Πιτσιλής...

Τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική επιχειρηματικότητα και σχετίζονται...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Ξεκινούν στις 18 Ιουλίου 2025,...

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στο Ηράκλειο η πρώτη κλινική σωματικής αποτοξίνωσης από αλκοόλ και ουσίες στην Κρήτη

Ίδρυση νέων δομών για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων σε...

Επίδομα παιδιού Α21: Πότε θα γίνει η πληρωμή της Γ’ δόσης στους δικαιούχους

Κλειστή παραμένει η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 του επιδόματος παιδιού...