Δήμος Γόρτυνας:Αναδιανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι, την Παρασκευή 29/1/2021, ώρα 09:30 έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα διενεργηθεί αναδιανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Συγκεκριμένα, θα αναδιανεμηθούν είδη παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, πελτές ντομάτας, ρύζι, φακές, φασόλια).

Για την παραλαβή των προϊόντων, οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους.

Σημειώνεται ότι, κατά την αναδιανομή, θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο αναδιανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.

Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής ή θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επίσημου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του ωφελούμενου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών : Αλληλεγγύη σε...

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ...

Ηράκλειο: Περισσότεροι από 230 μετανάστες έφθασαν τα...

Φουντώνει και πάλι το μεταναστευτικό κύμα. Τριπλή …καραβιά μεταναστών έφθασε...

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών : Αλληλεγγύη σε...

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ...

Ηράκλειο: Περισσότεροι από 230 μετανάστες έφθασαν τα...

Φουντώνει και πάλι το μεταναστευτικό κύμα. Τριπλή …καραβιά μεταναστών έφθασε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related