Συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών

Ημερομηνία:

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, ανακοινώνεται ότι με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών φαινομένων και της εξασφάλισης των πλέον ασφαλών και ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο καθώς και για την ασφάλεια των πολιτών, παρατείνονται οι ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των τριάμισι (3,5) τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του οδικού δικτύου επί της Επαρχιακής οδού Ηρακλείου Αγίας Γαλήνης (Ε097) από την 25,5 χ.θ διασταύρωση προς Λαράνι – Άγιο Θωμά έως την 31,5 χ.θ. διασταύρωση προς Μεγάλη Βρύση – Πρεβελιανά, από την 12:00 ώρα της 17.02.2021 έως και την 09:00 ώρα της 18.02.2021.
Της παραπάνω απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται:

Όλα τα οχήματα έκτατης ανάγκης ( Πυροσβεστικής Υπηρεσίας –ΕΚΑΒ- Αστυνομίας κλπ.)

Τα οχήματα Οδικής Βοήθειας.
Τα φορτηγά οχήματα που συνδράμουν στο έργο καθαρισμού των οδών.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. « hellenicpolice.gr », υπάρχει ειδικό μπάνερ με αναλυτική ενημέρωση, ανά Περιφέρεια, σχετικά με διακοπές-απαγορεύσεις κυκλοφορίας, χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων κ.λπ. λόγω των καιρικών φαινομένων, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πώς το σκάνδαλο με τα πράσινα σπιτάκια...

Ετοιμάζεται να καταθέσει ένσταση ο ΕΣΔΑΚ! “Βόμβα” στα οικονομικά θεμέλια...

Λύρα και σαντούρι στο Μουσείο Θύραθεν

Η Κρητική λύρα και το σαντούρι δημιουργούν μια εντελώς...

Πώς το σκάνδαλο με τα πράσινα σπιτάκια...

Ετοιμάζεται να καταθέσει ένσταση ο ΕΣΔΑΚ! “Βόμβα” στα οικονομικά θεμέλια...

Λύρα και σαντούρι στο Μουσείο Θύραθεν

Η Κρητική λύρα και το σαντούρι δημιουργούν μια εντελώς...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αγρίνιο: Γυναίκα γέννησε πρόωρα γιατί της έδωσαν αγωγή αντί άλλης που μόλις είχε αποβάλει

Της έκαναν εισαγωγή προληπτικά και τη έδωσαν τρία υπογλώσσια...

Πώς το σκάνδαλο με τα πράσινα σπιτάκια ανακύκλωσης “αγγίζει” και την Κρήτη!

Ετοιμάζεται να καταθέσει ένσταση ο ΕΣΔΑΚ! “Βόμβα” στα οικονομικά θεμέλια...

Βόειο κρέας: Εκτινάσσονται οι τιμές – Ανησυχία για κόστος έως 20 ευρώ/κιλό

Η εγχώρια παραγωγή βόειου κρέατος περιορίζεται μόλις στο 10%,...

Προσεχώς διάγνωση της γρίπης με μια… τσίχλα

Ένα νέο τεστ που βασίζεται στη γεύση και χρησιμοποιεί...