Ο Δήμος Χανίων τιμά την Ελληνική Επανάσταση

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στους εορτασμούς για την επέτειο από την Ελληνική Επανάσταση, που φέτος συμπληρώνει 200 χρόνια, με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Η ιδιαίτερη κατάσταση που επικρατεί, λόγω της πανδημίας, δεν επιτρέπει τους πατροπαράδοτους εορτασμούς, ωστόσο οι φετινές δράσεις του Δήμου διατηρούν τη λαμπρότητα και το φως που εκπέμπεται με το μήνυμα της επανάστασης. Το έμβλημα της Επανάστασης του 1821, αλλά και του έθνους μας έκτοτε, η Σημαία μας, κυματίζει με ξεχωριστή περηφάνια αυτές τις μέρες του χρόνου.

Έτσι, εμβληματικά μέρη των Χανίων, όπως ο Φάρος στο Ενετικό Λιμάνι και το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», φωτίζονται στα γαλανόλευκα χρώματα για τις επόμενες ημέρες, ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας.

Παράλληλα το επόμενο τριήμερο, από τα ηχεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης των Χανίων, θα ακούγονται οι «36 Ελληνικοί Χοροί» του Νίκου Σκαλκώτα, αφιερωμένοι σε όλη την Ελλάδα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Το «ευχαριστώ» του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για τη...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η συμμετοχή του κόσμου στην...

Δήμος Πλατανιά:Πανσέληνος του Ιούλη – Βραδιά Μουσικής...

Πανσέληνος του Ιούλη – Βραδιά Μουσικής με τον Γιάννη...

Χανιά:Το «ευχαριστώ» του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για τη...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η συμμετοχή του κόσμου στην...

Δήμος Πλατανιά:Πανσέληνος του Ιούλη – Βραδιά Μουσικής...

Πανσέληνος του Ιούλη – Βραδιά Μουσικής με τον Γιάννη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σταύρος Αρναουτάκης:Ασφαλής και έτοιμη να υποδεχθεί επισκέπτες η Ιεράπετρα

Ύστερα από συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ιεράπετρα,...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουλίου

O Αντιδήμαρχος Νίκος Γιαλιτάκης θα είναι o Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...