Ο Δήμος Οροπεδίου ενισχύει την τηλεκπαίδευση των μαθητών με 90 τάμπλετ

Ημερομηνία:

Ενενήντα ηλεκτρονικά τάμπλετ προσέφερε ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου στις σχολικές μονάδες του δήμου και συγκεκριμένα στο νηπιαγωγείο, το δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, ενισχύοντας έτσι την τηλεκπαίδευση που αποτελεί βασικό «εργαλείο» μάθησης για τους μαθητές τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας του covid-19.

Ήδη 55 τάμπλετ παραδόθηκαν από τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτρη Τζιράκη, στον διευθυντή του δημοτικού σχολείου Αγίου Γεωργίου Μανόλη Ζερβάκη ο οποίος και ευχαρίστησε την δημοτική αρχή για την πρωτοβουλία που υλοποίησε ενισχύοντας με τις ηλεκτρονικές ταμπλέτες τους μαθητές και τις μαθήτριες προκειμένου η τηλεκπαίδευση να πραγματοποιείται αρτιότερα.

Τα τάμπλετ που αγοράστηκαν με χρηματοδότηση του Δήμου, είναι τελευταίας τεχνολογίας, έχουν οθόνη 10 ιντσών, μνήμη 2 ram, 32 GB αποθηκευτικό χώρο WiFi ips και διπλή κάμερα για τις ανάγκες τηλεκπαίδευσης των μαθητών, τηρώντας τις σχετικές εκπαιδευτικές προδιαγραφές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έκτακτη ανακοίνωση Υπηρεσίας Καθαριότητας...

Ο Δήμος Ρεθύμνης απευθύνει έκκληση προς τους συμπολίτες και...

Ηράκλειο:Βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τη σκάλα...

Έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι Τραγικό θάνατο βρήκε, χθες το...

Έκτακτη ανακοίνωση Υπηρεσίας Καθαριότητας...

Ο Δήμος Ρεθύμνης απευθύνει έκκληση προς τους συμπολίτες και...

Ηράκλειο:Βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τη σκάλα...

Έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι Τραγικό θάνατο βρήκε, χθες το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related