Κρητικιά δημοσιογράφος μιλά για τη μάχη της με τον κορωνοϊό – Πώς βίωσε τον ιό (βιντεο)

Ημερομηνία:

Τη δύσκολη μάχη που έδωσε επί πέντε εβδομάδες με τον κορωνοϊο περιέγραψε η δημοσιογράφος από την Κρήτη Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».
«Ήταν περιπέτεια, εμπειρία ζωής. Αλλά δεν θα ήθελα να την ξανά ζήσω. Ο κόσμος κουράστηκε από όλο αυτό. Πρέπει να αρχίσουμε να ζούμε. Μακάρι να ξυπνούσαμε και να είχαν τελειώσει όλα. Αλλά είναι κάτι πολύ σοβαρό, είναι άγνωστο. Είναι όντως αόρατος εχθρός. Δεν πίστευα ότι θα το πω και ότι θα το εννοώ» σημείωσε.

Πώς κόλλησε
«Είχα κρούσμα στο σπίτι μου. Το κόλλησα από εκεί που περίμενα ότι θα το κολλήσω. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός στον Ευαγγελισμό. Είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Στο μεσοδιάστημα από την πρώτη μέχρι τη δεύτερη δόση κόλλησε κορωνοϊό. Το κόλλησε αυτός, εγώ ήμουν αρνητική. Και μετά από μια εβδομάδα ξεκίνησαν τα συμπτώματα» επίσημανε σχετικά με το πως κόλλησε.

«Είχα πάρα πολύ έντονο βήχα, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να ανασάνω. Πυρετό είχα μόνο δύο μέρες. Αλλά είχα όλα τα άλλα συμπτώματα. Είχα μια κόπωση, ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν είχα γεύση και όσφρυση. Καθόλου» πρόσθεσε, ενώ όπως είπε φοβήθηκε όταν είδε ότι επιδεινώνονταν τα συμπτώματα.

Τα συμπτώματα της Covid ήταν τόσο έντονα και σε αυτήν και στον σύντροφό της, όπου όπως περιέγραψε δεν είχαν καθόλου δυνάμεις. «Μας άφηναν οι γονείς του φαγητό στην είσοδο της πολυκατοικίας. Και όποιος αισθανόταν πιο υγιής και μπορούσε να κατέβει τις σκάλες, πήγαινε και το έφερνε».

«Η σκέψη μου είναι σε αυτούς που δεν έχουν γιατρό σπίτι τους ούτε γνωστό τους. Είναι μια αρρώστια που την περνάς μόνο σου» συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο, ότι ακόμα και τώρα δεν έχει επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν τη νόσηση.

megatv.com

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Θερμό χειροκρότημα η Χορωδία «Αγγέλων Ωδή» του...

Εξαιρετικές κριτικές και θερμό χειροκρότημα απέσπασε η Χορωδία «Αγγέλων...

Το Ιράν βάζει την Κύπρο στο κάδρο...

«ΚΙΜΩΝ» και «ΨΑΡΑ» ταξιδεύουν στην Κύπρο, ενώ προσγειώθηκαν ήδη...

Ηράκλειο:Θερμό χειροκρότημα η Χορωδία «Αγγέλων Ωδή» του...

Εξαιρετικές κριτικές και θερμό χειροκρότημα απέσπασε η Χορωδία «Αγγέλων...

Το Ιράν βάζει την Κύπρο στο κάδρο...

«ΚΙΜΩΝ» και «ΨΑΡΑ» ταξιδεύουν στην Κύπρο, ενώ προσγειώθηκαν ήδη...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ποιος είναι ο νέος ηγέτης των Φρουρών της Επανάστασης και τα βομβιστικά χτυπήματα που είχε οργανώσει

Ο Αχμάντ Βαχίντι διαδέχεται τον προηγούμενο διοικητή, Μοχάμαντ Πακπούρ,...

Έξαλλος με Ισπανία και Βρετανία ο Τραμπ – «Στο Ιράν σχεδόν τα πάντα έχουν καταστραφεί»

Για ποιο λόγο είναι ενοχλημένος ο Αμερικανός πρόεδρος με...

ΕΝΦΙΑ 2026: Ποιοι και πώς μπορούν να τον εξοφλήσουν σε περισσότερες από 12 δόσεις

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε- Οι προϋποθέσεις για τη...

Υπόθεση Καλλέργη: Στη φυλακή το ζευγάρι για την απάτη άνω του 1 εκατ. ευρώ

Στην προφυλάκιση της 50χρονης μεσίτριας και του 57χρονου συντρόφου...