Δωρεάν rapid tests σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνης την επόμενη εβδομάδα

Ημερομηνία:

Aπό τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι η Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Ρεθύμνης σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνης, την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ρεθύμνου και την πολύτιμη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού, θα διενεργήσουν δωρεάν Rapid Tests για την ανίχνευση του COVID-19 των πολιτών.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν:
– Την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 στον Τσεσμέ Ρεθύμνου από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ.

-Την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στην Καλλιθέα Ρεθύμνου από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της Αστυνομικής τους ταυτότητας τους καθώς και το νούμερο του κινητού τους, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του Rapid Test μέσα σε λίγες ώρες από την λήψη του.
Η συμμετοχή και παρουσία των πολιτών του Δήμου Ρεθύμνης κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστικής σημασίας για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
Παράκληση να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας) και αποφυγής του συνωστισμού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο: Τέσσερις τραυματίες μετά από τροχαίο στη...

Για την κατάσταση της υγείας τους μίλησε στο Cretalive...

Ρέθυμνο: Παιδάκι 10 ετών έπεσε σε πηγάδι!

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στο...

Ρέθυμνο: Τέσσερις τραυματίες μετά από τροχαίο στη...

Για την κατάσταση της υγείας τους μίλησε στο Cretalive...

Ρέθυμνο: Παιδάκι 10 ετών έπεσε σε πηγάδι!

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση

Ανοιχτή μέχρι τις 8 Μαΐου η πλατφόρμα για υποβολή...

Ρέθυμνο: Τέσσερις τραυματίες μετά από τροχαίο στη διασταύρωση – καρμανιόλα της Καρέ

Για την κατάσταση της υγείας τους μίλησε στο Cretalive...

Η απίστευτη ιστορία της κρυφής λειτουργίας στην Αγιά Σοφιά το 1919, από έναν Κρητικό Αρχιμανδρίτη

Ποιος συνέλαβε την ιδέα και πραγματοποίησε τη Θεία Λειτουργία...