Πελώνη: Στις 15 Μαΐου «απελευθερώνονται» οι μετακινήσεις – Τι θα γίνει με τα SMS

Ημερομηνία:

Την εκτίμηση ότι από τις 15 Μαΐου και μετά η κυβέρνηση θα επανεξετάσει το ζήτημα των sms, εξέφρασε η Αριστοτελία Πελώνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι μέχρι τις 15 του μήνα, όταν και θα ανοίξει ο τουρισμός και θα επιτραπούν οι υπερτοπικές μετακινήσεις, «πάμε ως έχουμε» ενώ απαντώντας αναφορικά με την πιθανότητα κατάργησης των SMS, υπογράμμισε ότι «θα δούμε τι μπορεί να γίνει και τι μπορεί να επανεξεταστεί», σημειώνοντας ότι το θέμα θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η κ. Πελώνη σημείωσε, επίσης, ότι το άνοιγμα των παιδικών σταθμών δεν θα συζητηθεί αυτή τη στιγμή καθώς δεν είναι δυνατόν να γίνουν self test στα παιδιά, καθώς είναι πολύ μικρά και δεν φορούν και μάσκες, όπως είπε.

Αναφερόμενη στους εμβολιασμούς, η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι έχει σημειωθεί μεγάλη επιτάχυνση και τόνισε ότι από δω και πέρα θα γίνονται περίπου 100 χιλάδες εμβολιασμοί ημερησίως. Τόνισε, μάλιστα, ότι το 95% των ανθρώπων που καταλήγουν σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. «Το εμβόλιο είναι η μόνη ασπίδα ασφαλείας και το εργαλείο που θα μας φέρει στην ελευθερία.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ξένες γλώσσες από το Δημοτικό: Στοχευμένο πρόγραμμα...

Νέο ολιστικό πλαίσιο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Α΄θμια και Β΄θμια...

Κτηματολογικά γραφεία: Bαριές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας...

Οι κατηγορούμενοι υπάλληλοι κτηματολογικών γραφείων αναλάμβαναν έναντι αμοιβής την...

Ξένες γλώσσες από το Δημοτικό: Στοχευμένο πρόγραμμα...

Νέο ολιστικό πλαίσιο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Α΄θμια και Β΄θμια...

Κτηματολογικά γραφεία: Bαριές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας...

Οι κατηγορούμενοι υπάλληλοι κτηματολογικών γραφείων αναλάμβαναν έναντι αμοιβής την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Στ. Αρναουτάκης: «ΒΟΑΚ από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία»

Δήλωση Περιφερειάρχη στο αναπτυξιακό συνέδριο του Λασιθίου Το αίτημα της...