Γλυκά Νερά: Το βίντεο – ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

Ημερομηνία:

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών στης στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες του άγριου εγκλήματος ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, η εξιχνίαση της υπόθεσης θεωρείται τόσο σημαντική που έχει προκηρυχθεί χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ.

Έχουν «ύποπτο» σε βίντεο

Μια πολύ σημαντική πληροφορία που βλέπει το φως της δημοσιότητας θέλει την αστυνομία να έχει στα χέρια της ένα αρκετά καλό στοιχείο, στο οποίο μπορεί να «πατήσει» ούτως ώστε να στρέψει τις έρευνες προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο με έναν ύποπτο άνδρα, ο οποίος στις 05:30 τα ξημερώματα βρίσκεται έξω από το μεζονέτα, στην οποία γράφεται το τραγικό τέλος της 20χρονης Κάρολαϊν.

Ήδη το βίντεο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, έχει μεγεθυνθεί η εικόνα και προσπαθούν να δουν τα πάντα από εκεί.

Η γλώσσα των δραστών

Ακόμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν την εθνικότητα των δραστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εφιαλτικής νύχτας οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, στο τέλος, όπως είπε ο 32χρονος σύζυγος, όταν μίλησαν μεταξύ τους χρησιμοποίησαν μια συγκεκριμένη ξένη διάλεκτο.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να ηρεμήσει ο 32χρονος άνδρας, ο οποίος όπως είναι λογικό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, και στη συνέχεια να προσπαθήσει να θυμηθεί λέξεις που θα βοηθήσουν τις αρχές να βρουν την εθνικότητα των δραστών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Λάθος που δεν πρόσεξα ότι γράφει...

Στις 30 Ιουνίου η πρόταση της εισαγγελέως για την...

Η ενσωμάτωση του ΣΔΟΕ στην ΑΑΔΕ ενισχύει...

Η κυβέρνηση, με σειρά πρωτοβουλιών, έχει αποδείξει ότι η...

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Λάθος που δεν πρόσεξα ότι γράφει...

Στις 30 Ιουνίου η πρόταση της εισαγγελέως για την...

Η ενσωμάτωση του ΣΔΟΕ στην ΑΑΔΕ ενισχύει...

Η κυβέρνηση, με σειρά πρωτοβουλιών, έχει αποδείξει ότι η...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ιράν σφυροκοπά Ισραήλ: Τρεις νεκροί στο Τελ Αβιβ, δεκάδες τραυματίες

Επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή. Βροχή πυραύλων από το...

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης για τη λειψυδρία : Είμαστε στην πρώτη γραμμή της ευθύνης και της δράσης.

Ανέδειξε τα οφέλη των ολιστικών και στοχευμένων παρεμβάσεων διαχείρισης...

Ε. Π.Κ.Κρητης: Η ακρίβεια ” καλπάζει” στο νησί 🏝️ μας και στο πρωινό!!!

Μιλάνε για ακρίβεια τροφίμων, ,φρούτων και λαχανικών...