Ο Γιώργος Σισαμάκης για το άνοιγμα του τουρισμού

Ημερομηνία:

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης αναφερόμενος στην έναρξη της τουριστικής περιόδου επεσήμανε: «Με χαρά, αισιοδοξία αλλά και υπευθυνότητα υποδεχόμαστε τη σημερινή μέρα. Η έναρξη της τουριστικής περιόδου σηματοδοτεί σε μεγάλο βαθμό την επιστροφή στην κανονικότητα της οικονομικής ζωής για το Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα.

Καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας, τους ευχαριστούμε που προτίμησαν την Κρήτη για τις πρώτες διακοπές τους μετά από 2 δύσκολα χρόνια. Το Ηράκλειο αλλά και η Κρήτη ολόκληρη, αποτελούν ένα ασφαλή τουριστικό προορισμό με κορυφαίες υγειονομικές δομές. Παράλληλα ευχόμαστε στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού να έχουν μια υγιή και εποικοδομητική χρονιά, έτσι ώστε να αποτελέσει την επιστροφή στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη για το νησί.

Ως Δήμος Ηρακλείου, μέσα από το Info Point είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και να δείξουμε στους επισκέπτες μας κάθε γωνιά αυτού του τόπου με την ιστορία, τον πολιτισμό, τους όμορφους ανθρώπους, τις μοναδικές γεύσεις και μυρωδιές. Το Ηράκλειο θα είναι πάντα ένας ξεχωριστός προορισμός. Εύχομαι μία ασφαλή και καλή τουριστική περίοδο για όλους!»

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ταξίδι γνωριμίας με τα Μονοπάτια Χανίων –...

ΤΑΞΙΔΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑ CHANIA TRAILS Ταξίδι γνωριμίας με τα...

Στην ιδιοκτησία του Δήμου Ηρακλείου έκταση σημαντικού...

Με στόχο τη διάσωση του Θρησκευτικού Κέντρου της αρχαίας...

Ταξίδι γνωριμίας με τα Μονοπάτια Χανίων –...

ΤΑΞΙΔΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑ CHANIA TRAILS Ταξίδι γνωριμίας με τα...

Στην ιδιοκτησία του Δήμου Ηρακλείου έκταση σημαντικού...

Με στόχο τη διάσωση του Θρησκευτικού Κέντρου της αρχαίας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το φρούτο που ρίχνει σάκχαρο, χοληστερόλη και αδυνατίζει

Το μήλο είναι ένα «όπλο» όταν το εντάξουμε στη...

Υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης στο κέντρο υγείας Μοιρών μετά το αιματηρά γεγονότα στα Βορίζια

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή...

Ξενάγηση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης στο...

Γι’ αυτό δεν υπάρχουν βουνά στη Γη με ύψος μεγαλύτερο από 9.000 μέτρα

Τι αναφέρει καθηγητής γεωλογίας. Το Έβερεστ υψώνεται στα 8.849 μέτρα...