Χανιά:Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα της οδού Μάρκου Μπότσαρη – Αυτοψία Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη

Ημερομηνία:

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα της οδού Μάρκου Μπότσαρη, στο κέντρο των Χανίων, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

Στο σημείο έναρξης των εργασιών, βρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος σε δηλώσεις του επεσήμανε τη σημαντικότητα των έργων σε σημεία που το οδικό δίκτυο είναι σε άσχημη κατάσταση, ενώ προανήγγειλε τη διενέργεια εργασιών και στις περιαστικές περιοχές. «Εντός του έτους, ξεκινάνε ασφαλτοστρώσεις σε περισσότερα από 60 χιλιόμετρα του οδικού δικτύου στον Δήμο Χανίων, με έμφαση στις περιοχές εκτός του αστικού ιστού, οι οποίες παρέμεναν παραμελημένες για χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σημανδηράκης.

Με απαρχή από τη συμβολή της Μ.Μπότσαρη με την οδό Κισσάμου, οι εργασίες αφορούν στην αντικατάσταση του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα και θα επεκταθούν τμηματικά σε όλο το μήκος της οδού, έως και τη συμβολή με την οδό Αποκορώνου, στο πλαίσιο του έργου “Αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου Δ.Ε. Χανίων από πλημμυρικές καταστροφές Φεβρουαρίου 2019”, προϋπολογισμού μελέτης 800.000 ευρώ.

Για τον λόγο αυτό ζητείται η κατανόηση των πολιτών και η συμμόρφωσή τους στις κατά τόπους προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έως την ολοκλήρωση του έργου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Μέγας Εσπερινός Εορτής της Μεταμορφώσεως στο Ιερό...

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ...

Χανιά: Εκδήλωση τιμής για τον αείμνηστο Μίκη...

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στα Χανιά, προς τιμήν του...

Χανιά:Μέγας Εσπερινός Εορτής της Μεταμορφώσεως στο Ιερό...

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ...

Χανιά: Εκδήλωση τιμής για τον αείμνηστο Μίκη...

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στα Χανιά, προς τιμήν του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δροσιά: Το χωριό του Ρεθύμνου που έχει παράδοση το ψητό γουρουνόπουλο

Απόδραση στο ρεθυμνιώτικο χωριό που λέγεται και Γενί Γκαβέ...

Ηράκλειο:Κλείνει ο Άγιος Μηνάς – Ξεκινούν εργασίες αναστήλωσης

Τελευταία λειτουργία σήμερα Κυριακή 3 Αυγούστου στον Ιερό Μητροπολιτικό...

Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού: Στο επίκεντρο η απένταξη του χρέους του ΠΣΚΗ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Καλοκαιρινού: «Καλημέρα και καλό μήνα!...