Χανιά:Χιλιόμετρα Αγάπης από τον Σύλλογο “Ορίζοντας” και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος “Ορίζοντας” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου (1η Κυριακή του Ιουνίου) διοργανώνει συμβολικό Ποδηλατικό Αγώνα σε virtual μορφή, για μικρούς και μεγάλους! Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, συγκεντρώνοντας όσα περισσότερα χιλιόμετρα αγάπης μπορούμε με τα ποδήλατά μας, διαδίδοντας το μήνυμα: “Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!” και δίνοντας δύναμη σε όσους νοσούν και δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα.

 Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να ποδηλατήσει όσα χιλιόμετρα επιθυμεί, σε όποια περιοχή διαλέξει και όσες φορές κι αν το αποφασίσει από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου 2021.

 Για τη δήλωση συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα:
https://forms.gle/81ZCAsnj4Mgwc5J98
 Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει εξοπλισμό:
• Bib Number Συμμετοχής
• Βραχιόλι Διοργάνωσης
• Μετάλλιο
• Αναμνηστικό Έπαινο

Σημείωση: η παραλαβή του εξοπλισμού για τους κατοίκους Χανίων θα γίνει 1 & 2/06/21 από τα γραφεία του Συλλόγου “Ορίζοντα”. Οι συμμετέχοντες εκτός Χανίων θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως 23/05/21 ώστε να λάβουν εγκαίρως τον εξοπλισμό τους. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα συνεχιστούν μέχρι 6/06/21 και ο εξοπλισμός – αναμνηστικά θα αποσταλούν εκ των υστέρων.

 Με την ολοκλήρωση του αγώνα του, κάθε συμμετέχοντας πρέπει να αναρτήσει τη διαδρομή του ή φωτογραφίες από αυτήν, με #orizondas και @orizondas_chania στα προσωπικά του προφίλ στα social media.

 Με την ολοκλήρωση κάθε διαδρομής που θα ποδηλατήσει κάθε συμμετέχοντας, θα πρέπει να συμπληρώνει τα αντίστοιχα χιλιόμετρα στην παρακάτω φόρμα, ώστε να γίνεται η καθημερινή προσμέτρηση:
https://forms.gle/4KkemnTL224soWm78

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας αποφασίσει να κάνει τον αγώνα περισσότερες φορές, θα πρέπει να πραγματοποιεί ξεχωριστή καταγραφή.
Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

6.06.2021 Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου:

H πρώτη Κυριακή του Ιουνίου είναι αφιερωμένη σε όσους δίνουν την μάχη ή νίκησαν τον καρκίνο.
Η ημέρα αυτή ξεκίνησε ως ετήσια εθνική εορτή στις ΗΠΑ και τον Καναδά και διαδόθηκε σ’ όλο τον κόσμο ως μια γιορτή της Ζωής.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσοι είναι οι συνάνθρωποί μας που ζουν, εργάζονται, ερωτεύονται, ονειρεύονται δίπλα μας και έχουν ζήσει την εμπειρία του καρκίνου;
Σε όλο τον κόσμο, οι επιζώντες καρκίνου ανέρχονται σε εκατομμύρια. Στην χώρα μας ένας στους τέσσερις Έλληνες θα νοσήσει από καρκίνο. Η Ιατρική εξελίσσεται, οι τρόποι πρόληψης γίνονται συνήθεια καθημερινότητας και έτσι αυξάνεται σημαντικά το ποσοστό επιβίωσης των ατόμων που νοσούν.
Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Η ζωή συνεχίζεται μετά τη διάγνωση του καρκίνου και μπορεί να είναι παραγωγική και δημιουργική!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φοιτητική αλληλεγγύη στην πράξη: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χανίων &...

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σειρά φιλανθρωπικών και κοινωνικών...

Δήμος Χανίων:Σε εξέλιξη οι εργασίες μόνωσης της...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μόνωσης της στέγης του...

Φοιτητική αλληλεγγύη στην πράξη: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χανίων &...

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σειρά φιλανθρωπικών και κοινωνικών...

Δήμος Χανίων:Σε εξέλιξη οι εργασίες μόνωσης της...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μόνωσης της στέγης του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Εντοπίστηκε πλοίο με πάνω από 500 μετανάστες

Οι μετανάστες είναι καλά στην υγεία τους ενώ πρόκειται...

Συλλυπητήρια δήλωση της Κ. Σπυριδάκη για τον Μανώλη Κουμαντάκη

Σήμερα αποχαιρετούμε τον Μανώλη Κουμαντάκη. Ένας άνθρωπος ενεργός, παρών, που...

Εορτολόγιο 19 Δεκεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ηράκλειο:Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Ισολογισμός του Δήμου Μαλεβιζίου

Μεν. Μποκέας: « Ο Ισολογισμός αποτυπώνει τη σταθερή και...