Αυτός είναι ο 35χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

Ημερομηνία:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, που είχε προσεγγίσει μέσω μηνυμάτων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πρόκειται για τον ΒΕΣΤΑΚΗ Αντώνιο του Αντωνίου, γεννηθέντα την 18-7-1986.

Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης «Messenger» και «Instagram» που χρησιμοποιούσε ο ανωτέρω κατά την τέλεση των ποινικά κολάσιμων πράξεων του, ήτοι το όνομα προφίλ «Μανούσος Σφακιά» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» και το «manousossfakia» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, καθώς επίσης και το όνομα προφίλ «Βεστάκης Αντώνης» στο Facebook και «bestakesantonis» στο Instagram.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και να εξακριβωθεί η συμμετοχή του ανωτέρω κατηγορουμένου σε έτερες περιπτώσεις αξιόποινων πράξεων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2822023333 του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και 2821025827 του Τμήματος Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια δέκα ημερών (10), από την έκδοση της σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά : Δύο άτομα είχαν στην κατοχή...

Συνελήφθησαν -2- αλλοδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών...

Κρήτη: 45χρονη έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα...

Στη σύλληψη μιας 45χρονης υπηκόου Ουκρανίας για εμπρησμό από...

Χανιά : Δύο άτομα είχαν στην κατοχή...

Συνελήφθησαν -2- αλλοδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών...

Κρήτη: 45χρονη έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα...

Στη σύλληψη μιας 45χρονης υπηκόου Ουκρανίας για εμπρησμό από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός: Ρεκόρ αεροπορικών αφίξεων παρά την κρίση στη Μέση Ανατολή

Ανθεκτικός ο ελληνικός τουρισμός παρά τις γεωπολιτικές αναταράξεις -...

Δήμος Μαλεβιζίου:Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Όλοι Digital» για την ψηφιακή ενδυνάμωση ηλικιωμένων

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Δήμο Μαλεβιζίου το πρόγραμμα...

Τελετή Ανακήρυξη Καθηγητή Αρχαιολογίας Νίκου Σταμπολίδη σε Επίτιμο Δημότη Δήμου Ρεθύμνης

Στο πλαίσιο επίσημης τελετής ο Δήμος Ρεθύμνης ανακήρυξε Επίτιμο...