Γλυκά Νερά: Πρώτο θέμα στη Daily Mail η ομολογία του πιλότου – «Εγώ τη σκότωσα»

Ημερομηνία:

Οργισμένη παρακολουθεί η διεθνής γνώμη τις εξελίξεις γύρω από τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, ενώ στενά φαίνεται να παρακολουθεί το θέμα η βρετανική Daily Mail.

«Ο έλληνας πιλότος παραδέχεται ότι σκότωσε τη βρετανίδα σύζυγό του πνίγοντάς την με ένα μαξιλάρι μπροστά στο μωρό του κατά τη διάρκεια καυγά» γράφει το πρώτο θέμα της Daily Mail ενλω αναφέρει πως το smartwatch της 20χρονης κατέστρεψε το άλλοθί του.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε την 20χρονη Βρετανίδα, αφού οι αστυνομικοί ανακάλυψαν από τα δεδομένα του smartwatch ότι εν πέθανε την ώρα που ήθελαν οι αρχικοί ισχυρισμοί».

Ο 32χρονος ομολόγησε στις Αρχές ότι «εκείνο το βράδυ ξεκινήσαμε να τσακωνόμαστε νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το μωρό στην κούνια και μου είπε να φύγω από το σπίτι».

«Έχασα την ψυχραιμία μου, την έπνιξα με ένα μαξιλάρι και σκηνοθέτησα τη ληστεία».

Η ομολογία του, περισσότερες από πέντε εβδομάδες μετά το θάνατό της ήρθε μετά από οκτώ ώρες ανάκρισης την Πέμπτη από την Ελληνική Αστυνομία.

«Όταν ήρθε αντιμέτωπος με τα στοιχεία, ομολόγησε» ανέφερε σε έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο εκπρόσωπος Τύπου, Απόστολος Σκρέκας.

Η ΕΛ.ΑΣ δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το εάν είχε ενεργήσει μόνος του ή αν είχε συνεργούς στην απόπειρά του να συγκαλύψει το έγκλημα.

«Φανταστείτε πόσο απαίσια νιώθω εγώ»
Η Daily Mail κάνει αναφορά στην κηδεία της στην Αλόννησο τον Μάιο, όπου ο 32χρονος μετέφερε την κόρη τους Λυδία στο φέρετρο της μητέρας της και έβαλε ένα λουλούδι στο σώμα της πριν αναφέρει πόσο στεναχωρημένος ήταν ότι το μωρό τους θα μεγάλωνε χωρίς την «όμορφη μητέρα» του.

Όταν ένας Βρετανός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο σοκ στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη δολοφονία, ο Αναγνωστόπουλος απάντησε: «Φανταστείτε πόσο απαίσια νιώθω εγώ».

Ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος εκπαιδεύτηκε ως πιλότος ελικοπτέρου στο Λίβερπουλ, είχε παντρευτεί τη Καρολάιν τον Μάιο του 2018 αφού συναντήθηκαν ενώ ήταν σε διακοπές στην Αλόννησο.

Η Καρολάιν, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά, είχε βρετανικό διαβατήριο. Μετακόμισε στην Αλόννησο με τη μητέρα της Susan Dela Cuesta και τον πατέρα του David Crouch όταν ήταν οκτώ ετών.

Τρεις μέρες μετά το θάνατό της, κάθε κατάστημα, μπαρ και εστιατόριο στο νησί της Αλοννήσου έκλεισαν καθώς οι 2.000 κάτοικοί του παρευρέθηκαν στην κηδεία της.

Τα κροκοδείλια δάκρια
Νωρίτερα, ο δολοφόνος της είχε μιλήσει στην κηδεία και «σκουπίζοντας τα κροκοδείλια δάκρυά του είπε: »ήμουν πολύ τυχερός που την γνώριζα και με αγάπησε. Ήμουν πολύ τυχερός για όλες τις στιγμές που είχαμε μαζί»» γράφει η Daily Mail.

«Ένα πράγμα που με κάνει ακόμα πιο λυπημένο από το θάνατό της είναι το γεγονός ότι η κόρη μας θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την όμορφη μητέρα της, που ήταν η χαρά της ζωής, αν και η κόρη μας θα είναι πάντα μαζί μου και με όλους μας».

«Καθώς η γυναίκα που σκότωσε κηδευόταν, ο Αναγνωστόπουλος – που εξακολουθούσε να σφίγγει την κόρη του στο στήθος του – αγκάλιαζε την απογοητευμένη μητέρα της Καρολάιν» γράφει το βρετανικό μέσο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μπλόκα: Σε σημείο «βρασμού» αγρότες και κτηνοτρόφοι...

Με τα τρακτέρ παρατεταγμένα στους δρόμους και τους αγρότες...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι και οι επτά κατηγορούμενοι

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι τελευταίοι τρεις από τους επτά...

Μπλόκα: Σε σημείο «βρασμού» αγρότες και κτηνοτρόφοι...

Με τα τρακτέρ παρατεταγμένα στους δρόμους και τους αγρότες...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι και οι επτά κατηγορούμενοι

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι τελευταίοι τρεις από τους επτά...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι δήλωσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος μετά τη μήνυση εις βάρος του τραγουδιστή

Οι δηλώσεις του νεαρού τραγουδιστή Στέφανου Παπαδόπουλου μετά τη...

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή το σχέδιο προϋπολογισμού του Δήμου Ηρακλείου για το 2026

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Καταρτίσαμε έναν προϋπολογισμό κανονικότητας και ανάταξης. Και...

Η χειμερινή περιοδεία των Χαΐνηδων!

Οι «παρέες» ήταν πάντα οι βιότοποι που εκκολάπτονταν η...