Αδελφοποίηση ανάμεσα συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ» και «Frates Blood Donors Group»

Ημερομηνία:

Η Εθελοντική Αιμοδοσία ως μία πηγαία πράξη προσφοράς και η αγάπη για τον συνάνθρωπο δημιούργησε γέφυρα φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Ελληνική αντιπροσωπεία θα ταξιδέψει την Τετάρτη 28 Ιουλίου για την Fabbrica του Δήμου Πεσκιόλι της Ιταλίας ώστε να παρευρεθεί το Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 στην επίσημη τελετή Αδελφοποίησης με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Τοσκάνης «Frates Blood Donors Group», με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνης.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον Πρόεδρο Νίκο Κουλεντάκη και μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Δότες Ζωής», τη Γραμματέα της Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) κα Εύη Κλούρα και την κα Πέπη Μπιρλιράκη, Αντιδήμαρχο Τουρισμού-Επιχειρηματικότητας-Εθελοντισμού, ως εκπρόσωπος του Δήμου Ρεθύμνης.

Η Αδελφοποίηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ» και «Frates Blood Donors Group» είναι μία πράξη φιλίας και μια σημαντική δεξαμενή προσφοράς στην Εθελοντική Αιμοδοσία. Μία πράξη αλληλεγγύης προς τον άνθρωπο που ενισχύει τους δεσμούς ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Μια διαφορετική δημιουργική ματιά στον υλικό πολιτισμό...

“ Μια διαφορετική δημιουργική ματιά στον υλικό πολιτισμό ...

Δήμος Ρεθύμνης:Διακοπή κυκλοφορίας για μία εβδομάδα σε...

Ο Δήμος Ρεθύμνης ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 27...

Ρέθυμνο:Μια διαφορετική δημιουργική ματιά στον υλικό πολιτισμό...

“ Μια διαφορετική δημιουργική ματιά στον υλικό πολιτισμό ...

Δήμος Ρεθύμνης:Διακοπή κυκλοφορίας για μία εβδομάδα σε...

Ο Δήμος Ρεθύμνης ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 27...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέα ποινική εμπλοκή για τον «Φραπέ»

Αντιμέτωπος με μία ακόμη ποινική δίκη βρίσκεται ο Γιώργος...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στα «Αικατερίνεια 2026»

Αλέξης Καλοκαιρινός: Μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης η Κοινωνική Πολυδομή...