Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας

Ημερομηνία:

Ενημερωτική συνάντηση αναφορικά με τις εξελίξεις που σχετίζονται με την έκδοση οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας είχε στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός , παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Μανόλη Καρτσωνάκη, , των αντιδημάρχων Στέλας Αρχοντάκη, Γιώργου Καραντινού, Μανόλη Βασιλάκη, της Γ.Γ. του Δήμου Ευγενίας Στυλιανού και της προέδρου του συλλόγου γονέων του σχολείου Άννας Ψωμά.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα βήματα που έχει κάνει ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης η οποία έχει υπογραφεί μεταξύ Δήμου Ηρακλείου, Πανεπιστημίου Κρήτης και ΚΤΥΠ με αντικείμενο την παραχώρηση χρήσης ακινήτου με δικαίωμα ανέγερσης κτηριακού συγκροτήματος Σχολείων.

Μάλιστα για το θέμα αυτό προγραμματίζεται συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Αθανάσιο Γιάνναρη από τον οποίο ο Δήμος Ηρακλείου ζητά να προχωρήσει την διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής άδειας προκειμένου να μπει σε τροχιά υλοποίησης το συγκεκριμένο έργο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:«Άνοιξη γένους θηλυκού» – Διήμερο...

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν το...

Ηράκλειο:Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και Συμφωνητικού Παραχώρησης μεταξύ...

Με κοινό στόχο την ενίσχυση, προβολή και περαιτέρω ανάπτυξη...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:«Άνοιξη γένους θηλυκού» – Διήμερο...

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν το...

Ηράκλειο:Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και Συμφωνητικού Παραχώρησης μεταξύ...

Με κοινό στόχο την ενίσχυση, προβολή και περαιτέρω ανάπτυξη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλέιου:Συνεδριάζει την Τρίτη 28 Απριλίου η Δημοτική Επιτροπή

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη 13:00 συνεδριάζει η Δημοτική...

Ανοικτή Επιστολή της κας Μαίρης Παχιαδάκη,

Τις τελευταίες μέρες, πολύς λόγος γίνεται για μία γυναίκα...