Νεκρός σε τροχαίο 18χρονος – Η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Ημερομηνία:

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που έπληξε για μια ακόμη φορά την Κρήτη με τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου σε δρόμο του νησιού.

Ήταν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με το flashnews.gr, όταν στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου, στο ύψος του καταστήματος «Μετρό», η μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, που οδηγούσε ένας 18χρονος Χανιώτης, συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες των οχημάτων, η σύγκρουση ήταν μετωπική με αποτέλεσμα το μηχανάκι να «σφηνώσει» κάτω από το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και – όπως φαίνεται και από τα ίχνη στον δρόμο – να συρθεί για αρκετά μέτρα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο τόπο του δυστυχήματος δυστυχώς όμως , οι διασώστες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν βοήθεια καθώς, το νέο παιδί είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία στα Μάλια: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για...

Η 42χρονη Ολλανδή πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τη φίλη...

Χανιά:Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης για τα...

Πραγματοποιήθηκε χθες, στο Ενετικό Λιμάνι, η εκδήλωση της Επιτροπής...

Τραγωδία στα Μάλια: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για...

Η 42χρονη Ολλανδή πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τη φίλη...

Χανιά:Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης για τα...

Πραγματοποιήθηκε χθες, στο Ενετικό Λιμάνι, η εκδήλωση της Επιτροπής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 95 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιούλιο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Εορτολόγιο 7 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 7 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...