Νέο πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμών από τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 09/08/2021, από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ, το νέο κατ’ οίκον εμβολιαστικό πρόγραμμα, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου και της επιτάχυνσης της υλοποίησης του εμβολιαστικού προγράμματος, με στόχο την εμβολιαστική κάλυψη όλων των πολιτών.

Το κατ’ οίκον εμβολιαστικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με κινητικά προβλήματα, ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και ανήμπορους, που δεν μπορούν να μεταβούν με τον οποιοδήποτε τρόπο σε εμβολιαστικά κέντρα.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη τόνισε «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Δήμος Χανίων είναι από τους πρώτους δήμους στην Κρήτη, που οργάνωσε και πραγματοποιεί κατ’ οίκον εμβολιασμούς και αυτό γιατί θέλουμε όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν να έχουν όχι μόνο την επιλογή αλλά και την δυνατότητα να το κάνουν».

Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιείται από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, οι οποίες στελεχώνονται με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τον θεράποντα ιατρό τους προκειμένου να γίνει η δήλωση τους στην πλατφόρμα εμβολιασμού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή σε...

Ασηγωνιώτικη Μαδάρα, θέση Αγριμοκέρατο Μνημείο Εθελοντών Μανιατών στην Κρητική Επανάσταση...

Τα Χανιά στο επίκεντρο του διαλόγου για...

Ξεκινά τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το 3ο Ετήσιο Συνέδριο...

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή σε...

Ασηγωνιώτικη Μαδάρα, θέση Αγριμοκέρατο Μνημείο Εθελοντών Μανιατών στην Κρητική Επανάσταση...

Τα Χανιά στο επίκεντρο του διαλόγου για...

Ξεκινά τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το 3ο Ετήσιο Συνέδριο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Έφυγε ξημερώματα από την Ελλάδα – Πού βρίσκεται, τα σχέδια για την πρώτη της συνέντευξη

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ εγκατέλειψε την πρεσβευτική κατοικία πριν από...

Συνταξιούχοι: Ποιοι θα πάρουν 400 ευρώ τον Νοέμβριο – Τι ισχύει για τις αυξήσεις 2,8%

Τι αλλάζει στις κρατήσεις και την προσωπική διαφορά. Δύο σημαντικές...

Κρήτη: Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη – Πού θα επιμείνουν οι νεφώσεις

Αλλάζει το σκηνικό μετά την κακοκαιρία – Τι φέρνει...