Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου η αδελφοποίηση του Δήμου Χανίων με τον Δήμο του Ταρπον Σπρινγκς των Η.Π.Α.

Ημερομηνία:

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί η ολοκλήρωση της 1ης φάσης της αδελφοποίησης του Δήμου Χανίων με τον Δήμο του Τάρπον Σπρίνγκς, της Φλόριντα των Η.Π.Α., στο Φρούριο Φιρκά στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.
Κατά την 1η φάση της αδελφοποίησης που πραγματοποιείται εδώ, στα Χανιά, έπειτα από την ομόφωνη απόφαση (αρ.Απόφασης 151) του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, οι Δήμαρχοι Χανίων και Τάρπον Σπρινγκς, θα υπογράψουν το πρωτόκολλο αδελφοποίησης.
Η αδελφοποίηση των δύο δήμων θα επιστεγάσει την πρόθεση των δύο πλευρών για την ανάπτυξη επαφών και σχέσεων μεταξύ φορέων των δύο πόλεων με πιθανά πεδία συνεργασίας στους τομείς της εκπαίδευσης και της παιδείας, της προστασίας και της ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς, του τουρισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος και του επιχειρηματικού και εμπορικού τομέα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Βραδιά Αλληλεγγύης και Αγάπης Εορτασμός Παγκόσμιας...

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης...

«Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά» : Ερώτηση για την...

Προς: Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη Θέμα: Ερώτηση για την...

Χανιά:Βραδιά Αλληλεγγύης και Αγάπης Εορτασμός Παγκόσμιας...

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης...

«Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά» : Ερώτηση για την...

Προς: Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη Θέμα: Ερώτηση για την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Πρωτογενή Τομέα : «Αρχόμενες μυκητολογικές προσβολές ελαιοκάρπου εσοδείας 2025-2026»

Αρχόμενες μυκητολογικές προσβολές ελαιοκάρπου εσοδείας 2025-2026» Ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης...

Ηράκλειο:Ο Μενέλαος Μποκέας επισκέφτηκε έργο της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου στον Κρουσώνα

Στον Κρουσώνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, όπου...

Η Περιφέρεια Κρήτης στο 12ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Πρόληψη Τραυματισμών και Προαγωγή της Ασφάλειας “EU Safety 2025”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Κρήτης Γιώργος Τσαπάκος εκπροσώπησε την...