Θεσσαλονίκη – Ιερέας καλούσε τους πιστούς να μπούνε στον Άγιο Δημήτριο χωρίς μάσκα

Ημερομηνία:

Τα παράπονά του για την έντονη αστυνομική παρουσία στην είσοδο και το εσωτερικό του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ιερέας προς τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ.

Η ισχυρότατη αστυνομική παρουσία της ΕΛΑΣ για την αποτροπή εικόνων συνωστισμού προκάλεσε την αντίδραση ιερέα της εκκλησίας, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας τόνισε ότι «δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα τόση αστυνομία. Σας αρέσει αυτή η εικόνα στην Ελλάδα;».

Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ απάντησε ότι τα μέτρα έχουν ληφθεί για την αποφυγή συνωστισμού και για τον λόγο αυτό έχουν τοποθετηθεί αστυνομικοί στην κεντρική είσοδο και στο εσωτερικό του Ιερού Ναού, καθώς και στην παράπλευρη είσοδο της εκκλησίας. 

Σύμφωνα με το thesstoday, αυτή την ώρα οι αστυνομικοί έχουν απομακρυνθεί μετά τις αντιδράσεις των ιερέων, με συνέπεια οι πιστοί να εισέρχονται αθρόα εντός του Ναού.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ, ο εν λόγω ιερέας προέτρεψε πιστούς να εισέλθουν εντός του Ναού χωρίς τη μάσκα, πάρα τις συστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ασπάζονται εικόνες χωρίς τη μάσκα

Για ακόμη μία ημέρα πιστοί παρά τα ισχυρά υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν τεθεί σε ισχύ με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, ασπάζονται τις εικόνες ακάλυπτοι. Όλα αυτά όπως είναι φυσικό δημιουργούν ανησυχία για μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων από κοροναϊό στην Θεσσαλονίκη. 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Χιονισμένα Ανώγεια σε εικόνες που εντυπωσιάζουν...

Ένα σπάνιο για την εποχή καιρικό φαινόμενο κατέγραψε η...

Ρέθυμνο: Πρωτοποριακή επέμβαση στο Νοσοκομείο – Νέα...

Μια ιδιαίτερα σημαντική ιατρική επιτυχία καταγράφηκε στο Γενικό Νοσοκομείο...

Κρήτη: Χιονισμένα Ανώγεια σε εικόνες που εντυπωσιάζουν...

Ένα σπάνιο για την εποχή καιρικό φαινόμενο κατέγραψε η...

Ρέθυμνο: Πρωτοποριακή επέμβαση στο Νοσοκομείο – Νέα...

Μια ιδιαίτερα σημαντική ιατρική επιτυχία καταγράφηκε στο Γενικό Νοσοκομείο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις τροχονομικών ελέγχων πραγματοποιήθηκαν κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στην Περιφέρεια της Κρήτης

Στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις τροχονομικών ελέγχων πραγματοποιήθηκαν κατά τον εορτασμό...

Ηράκλειο:Συνελήφθησαν δύο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν Εντάλματα...

Ρέθυμνο:Έκθεση Έργων του Νίκου Αλεξίου στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

Τα εύθραυστα ίχνη των συμβόλων Επιμέλεια: Μαρία Μαραγκού Το Μουσείο Σύγχρονης...

Η Κρήτη στην κορυφή του κόσμου!

Η Robotic & Science Academy Crete σάρωσε τα πάντα...