Κοροναϊός:Όλη η Ελλάδα κόκκινη στους Χάρτες του ECDC

Ημερομηνία:

– Κοκκίνησε ολόκληρη η Ελλάδα στους Χάρτες του ECDC – Οι περιοχές στο «βαθύ κόκκινο»
Αυξάνονται οι περιοχές στη χώρα μας που μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο», το υψηλότερο επίπεδο στον επιδημιολογικό χάρτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), καθώς η πανδημία εξαπλώνεται, με τη χώρα μας να βρίσκεται εν αναμονή νέου «μαύρου» ρεκόρ με περισσότερα από 7.000 κρούσματα.

Σύμφωνα με τον αναθεωρημένο χάρτη που δημοσιεύτηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, στη συνολική απεικόνιση της κατάστασης στη χώρα τις τελευταίες 14 ημέρες, εκεί όπου συνυπολογίζονται το επίπεδο συναγερμού, η θετικότητα των κρουσμάτων και η συχνότητα των τεστ η Θράκη, η Θεσσαλία και πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο».

Η υπόλοιπη Ελλάδα βρίσκεται στο «κόκκινο», με εξαίρεση τα νησιά του Αιγαίου και τις Κυκλάδες που βρίσκονται στο πορτοκαλί.

Όσον αφορά στον δείκτη θετικότητας, οι παραπάνω περιοχές βρίσκονται στο «κίτρινο» (1-3,9%) αλλά και η Πελοπόννησος, με εξαίρεση την Ηλεία και την Αχαΐα.

Τέλος η χώρα βρίσκεται στο βαθύ «πράσινο» όσον αφορά τον αριθμό των τεστ, με πάνω από 5.000 τεστ ανά 100.000 κατοίκους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΣΟΚ για προσχώρηση Λοβέρδου στη ΝΔ: Προφανώς,...

Εκτός όλων των... άλλων, που υπενθυμίζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ...

Ευλογιά των προβάτων: Στους δρόμους κατεβαίνουν οι...

«Περιμέναμε να περάσει ένας χρόνος για να κάνουμε έφοδο...

ΠΑΣΟΚ για προσχώρηση Λοβέρδου στη ΝΔ: Προφανώς,...

Εκτός όλων των... άλλων, που υπενθυμίζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ...

Ευλογιά των προβάτων: Στους δρόμους κατεβαίνουν οι...

«Περιμέναμε να περάσει ένας χρόνος για να κάνουμε έφοδο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Ευρώ: Σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων τέσσαρων χρόνων

Ενόψει της επικείμενης μείωσης των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή...