Δήμος Χερσονήσου:Βράβευση μαθητή για τη διάκρισή του σε πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό

Ημερομηνία:

Το μαθητή της Β΄ Γυμνασίου Λιμ. Χερσονήσου, Κωνσταντίνο Τραπιεράκη βράβευσαν σήμερα στο δημοτικό κατάστημα Λιμ. Χερσονήσου ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Μπαγουράκης για τη σημαντική διάκρισή του στον πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό με θέμα: «Φτιάξε τον δικό σου σεισμογράφο» που διοργάνωσαν το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνογερμανική Αγωγή και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Του απένειμαν τιμητικό έπαινο και ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Τραπιεράκη για την εξαιρετική και φιλότιμη προσπάθειά του, τη δημιουργία ενός αυτοσχέδιου σεισμογράφου, πέρυσι σε μια πολύ δύσκολη για όλους περίοδο καραντίνας. Ο νεαρός μαθητής της Α΄ Γυμνασίου τότε, δεν άφησε το χρόνο ανεκμετάλλευτο: με επίμονη προσωπική δουλειά και με την καθοδήγηση των καθηγητών του, κατάφερε να οραματιστεί και να δημιουργήσει μια δική του κατασκευή. Η εφευρετικότητά του, η αγάπη του για γνώση και έρευνα, αλλά και η καινοτόμος σκέψη του μας κάνει περήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον. Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και να έχεις μια λαμπρή σταδιοδρομία σε ό,τι επιλέξεις να κάνεις.
Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης στα σχολεία μας. Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς για τις ευκαιρίες που δίνουν στα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, αλλά και για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουν στο δημόσιο σχολείο. Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

«Καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες σε ό,τι κάνεις. Με τη δημιουργικότητά σου μας δίνεις ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο. Χρειάζεται υπομονή και στη διαδρομή να θυμάσαι τα λόγια του συγγραφέα του «Μικρού Πρίγκηπα», Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ: «Κάνε τη ζωή σου ένα όνειρο και το όνειρό σου πραγματικότητα», υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιώργος Μπαγουράκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας το Σάββατο 31/10 και την...

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γιαλιτάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με...

Στο πλαίσιο της διεθνούς εκπαιδευτικής άσκησης αντιμετώπισης καταστροφών TALOS...

Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας το Σάββατο 31/10 και την...

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γιαλιτάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με...

Στο πλαίσιο της διεθνούς εκπαιδευτικής άσκησης αντιμετώπισης καταστροφών TALOS...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης: Γιατί γιορτάζουμε στις 31 Οκτωβρίου με έναν κουμπαρά

Η Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31...

Χαρτζιλίκι: Μαθαίνοντας από νωρίς στα παιδιά την αξία της σωστής οικονομικής διαχείρισης

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ευθύνη για προσωπικές δαπάνες...

Ανακαίνιση κατοικίας: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιδοτήσεις έως 36.000 ευρώ

Σε λειτουργία τέθηκε Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα...