Ώρα ντιμπέιτ των υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ

Ημερομηνία:

Το ντιμπέιτ των πέντε υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ, διεξάγεται σήμερα στην ΕΡΤ. Στην τηλεμαχία παίρνουν μέρος οι Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Καστανίδης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης, ενώ όπως είναι γνωστό δεν συμμετέχει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Τον συντονισμό της τηλεμαχίας θα έχει η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1, Αντριάνα Παρασκευόπουλου. Ενώ, το πάνελ των δημοσιογράφων θα αποτελούν ο Παύλος Τσίμας από τον Σκάι, ο διευθυντής ενημέρωσης του Action24 Γιώργος Κουβαράς και ο Τάσος Παππάς από την Εφημερίδα των Συντακτών.

Η διαδικασία

Όπως συμφωνήθηκε ανάμεσα στους υποψήφιους, οι τρεις δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν παραπάνω της μιας ερωτήσεις, καθώς και να ζητήσουν διευκρινήσεις επί των απαντήσεων των υποψηφίων.

Η συζήτηση και οι ερωτήσεις θα αφορούν τις εξής θεματικές ενότητες:

α)Διαχείριση κρίσεων: Πανδημία και κράτος πρόνοιας -Οικονομική κρίση -Κλιματική αλλαγή -Ενεργειακή κρίση -Δημογραφικό

β)Εξωτερική πολιτική: Εθνικά θέματα – Η σχέση με την Τουρκία – Μεταναστευτικό

γ)Δημοκρατία – Θεσμοί – Δικαιοσύνη – Πολιτικό Σύστημα – Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση – Νέες τεχνολογίες.

δ) Η θέση του Κινήματος Αλλαγής στο πολιτικό σκηνικό- Πολιτική, εκλογική στρατηγική και συμμαχίες – Η σχέση με Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ – Το μέλλον της παράταξης- Η ελληνική και ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία- Η επόμενη μέρα.

ε) Ελεύθερη ερώτηση εκτός θεματικού πλαισίου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι υποψήφιοι με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας θα μπορούν να σχολιάζουν για σχεδόν ένα λεπτό τις απαντήσεις των συνυποψηφίων τους.

Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με απευθείας διάλογο μεταξύ τους. Εκεί ο κάθε υποψήφιος θα μπορεί να ρωτήσει όποιον συνυποψήφιό του επιθυμεί και εκείνος να απαντήσει.

Όλες οι απαντήσεις δεν θα πρέπει να ξεπερνούν το ενάμιση λεπτό και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων το μισό λεπτό.
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μία ευχή από εσένα, μία ακόμη από...

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ επιστρέφουν για 12η χρονιά, συνεχίζοντας...

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες: Πετροπόλεμος...

Οι αγρότες έχουν προχωρήσει σε πολύωρους αποκλεισμούς στα τελωνεία...

Μία ευχή από εσένα, μία ακόμη από...

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ επιστρέφουν για 12η χρονιά, συνεχίζοντας...

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες: Πετροπόλεμος...

Οι αγρότες έχουν προχωρήσει σε πολύωρους αποκλεισμούς στα τελωνεία...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι απευθείας πτήσεις από Ινδία, Κίνα, Αμερική θα αλλάξουν τον τουριστικό χάρτη της Κρήτης

Το αεροδρόμιο αναμένεται να εξυπηρετεί 9,5-10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως...

Νέα προσαγωγή για την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις...

Το 2025 οδεύει να γίνει το δεύτερο θερμότερο έτος που καταγράφτηκε ποτέ

Το παρατηρητήριο Copernicus αναφέρει ότι ο Νοέμβριος του 2025...

Η Παπούρα στο top 10 των ανακαλύψεων του 2025

Σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό Archaeology. Στο εξωτερικό… πάμε καλά....