ΗΠΑ:Ο επικεφαλής του Better.com ζήτησε συγγνώμη, αφότου απέλυσε 900 εργαζόμενους μέσω του Zoom

Ημερομηνία:

Μπροστά στη θύελλα των αντιδράσεων, επειδή απέλυσε 900 εργαζομένους μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης Zoom, ο επικεφαλής του αμερικανικού ιστότοπου ενυπόθηκων πιστώσεων Better.com ζήτησε σήμερα συγγνώμη, αναγνωρίζοντας την ωμότητα των μεθόδων του.

«Δεν επέδειξα επαρκώς σεβασμό και αναγνώριση προς τα πρόσωπα που απολύθηκαν και προς τη συνεισφορά τους», παραδέχθηκε χθες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους υπαλλήλους του, ο Βίσαλ Γκαργκ, γενικός διευθυντής της Better.com.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη των απολύσεων, όμως σε ό,τι αφορά το πως επικοινωνήθηκαν, διέπραξα ένα σφάλμα και κάνοντάς το αυτό, σας προσέβαλα», συνέχισε ο Γκαργκ.

Με ημερομηνία 1η Δεκεμβρίου, το βίντεο, όπου ο Γκαργκ ανακοίνωνε στους εργαζόμενους την απόλυσή τους, κυκλοφόρησε ευρέως στα αμερικανικά ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας την οργή πολλών χρηστών.

«Την τελευταία φορά που το έκανα αυτό, έκλαψα», σημείωνε ο ίδιος, σε απόμακρο τόνο. «Ελπίζω να είμαι δυνατότερος αυτήν τη φορά», συμπλήρωνε, επικαλούμενος τις εξελίξεις στην αγορά για να δικαιολογήσει την απόφασή του.

Στη συνέχεια, εξηγούσε χωρίς κανένα ίχνος συναισθήματος: «εάν συμμετέχετε σε αυτή τη συνάντηση, ανήκετε στην ομάδα των άτυχων που απολύονται». Με άμεση ισχύ.

Λίγες ημέρες μετά την κλήση στο Zoom, ο Βίσαλ Γκαργκ κατηγόρησε μια μερίδα των απολυμένων υπαλλήλων ότι «έκλεψαν» την επιχείρηση «εργαζόμενοι κατά μέσο όρο δύο ώρες την ημέρα, παρά το ότι δήλωναν οκτώ ώρες εργασίας στο μητρώο του προσωπικού», σε ένα ανυπόγραφο άρθρο σε μπλογκ, το οποίο όμως ταυτοποίησε το περιοδικό Forbes.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ισπανία: Τα 17 λεπτά που οδήγησαν στη...

Σοβαρά ερωτήματα για τις εντολές του κέντρου ελέγχου μετά...

Eurovision 2027: Η Ολλανδία αποσύρεται από τον...

Η Ολλανδία είχε ανακοινώσει από τον Αύγουστο την πρόθεσή...

Ισπανία: Τα 17 λεπτά που οδήγησαν στη...

Σοβαρά ερωτήματα για τις εντολές του κέντρου ελέγχου μετά...

Eurovision 2027: Η Ολλανδία αποσύρεται από τον...

Η Ολλανδία είχε ανακοινώσει από τον Αύγουστο την πρόθεσή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-2027: Πότε ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η Ενισχυτική Διδασκαλία...

Το περπάτημα σε κάνει πιο έξυπνο;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το καθημερινό περπάτημα συνδέθηκε...

Κρήτη: «Έσπασε» το φράγμα των 5 εκατ. διεθνών αφίξεων – Άνοδος 6,2% στον τουρισμό

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων καταγράφει η Κρήτη...

Τηλεργασία από τα βουνά: Eπιδότηση 90% του μισθού για έναν χρόνο

Επιδότηση 90% του μισθού και των εισφορών για ένα...