Ηράκλειο – 46χρονη έμεινε κλινικά νεκρή μετά από ανεύρυσμα – Η οικογένεια δώρισε τα όργανά της

Ημερομηνία:

Σε μια δύσκολη απόφαση, όπως και να το δει κανείς, προχώρησε μια οικογένεια στο Ηράκλειο όταν 46χρονη γυναίκα έμεινε κλινικά νεκρή μετά από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Όπως σημειώνει το creta24.gr, την ώρα που θρηνούν την απώλεια του δικού τους ανθρώπου, βρήκαν τη δύναμη να κάνουν ένα δώρο ζωής σε άλλους συνανθρώπους τους.

Η 46χρονη γυναίκα «έσβησε» πριν από λίγες ώρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.

Νοσηλευόταν εδώ και μία εβδομάδα
Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου εδώ και μία εβδομάδα, με εγκεφαλική αιμορραγία. Αφού έγινα όλα τα απαραίτητα τεστ διαπιστώθηκε πως η γυναίκα ήταν κλινικά νεκρή και άμεσα ενημερώθηκε η οικογένειά της, η οποία δείχνοντας μεγαλείο ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της.

Αυτήν την ώρα η διαδικασία της δωρεάς οργάνων βρίσκεται σε εξέλιξη, με τα όργανα της να δίνουν ζωή ή να προσφέρουν καλύτερη διαβίωση σε πέντε συνανθρώπους μας.

Πιο συγκεκριμένα η καρδιά της 46χρονης θα μεταφερθεί στο Ωνάσειο, οι νεφροί στον Ευαγγελισμό της Αθήνας, το ήπαρ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ οι κερατοειδείς της θα παραμείνουν στο ΠΑΓΝΗ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλει:Συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο 5ο Φεστιβάλ...

Mε μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:”Πλούσιο” και το φετινό πρόγραμμα...

"Πλούσιο" και το φετινό πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του...

Ηράκλει:Συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο 5ο Φεστιβάλ...

Mε μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:”Πλούσιο” και το φετινό πρόγραμμα...

"Πλούσιο" και το φετινό πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έμπρακτη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ζητάει η Ελένη Βατσινά

Κοινοβουλευτική παρέμβαση της βουλευτή Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ και Τομεάρχη Μικρομεσαίας...

Δασικές πυρκαγιές: εκσυγχρονισμός και συμμετοχή των πολιτών

Σημαντικές διαπιστώσεις προέκυψαν από την πρώτη εσωτερική διαδικτυακή συζήτηση...