Γ.Λογιάδης:Ανεπίτρεπτη η κατάσταση που επικρατεί στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Σε δελτίο τύπου του Σωματείου Μαγείρων, Ζαχαροπλαστών & Λοιπού Προσωπικού Κουζίνας αναφέρουν για την κατάσταση που επικρατεί, διαχρονικά, στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Κοκκίνι Χάνι (ΟΤΕΚ).
Μετά και τους τελευταίους σεισμούς, η κατάσταση αυτή έχει επιδεινωθεί με αποτέλεσμα τα θεωρητικά μαθήματα των σπουδαστών γίνονται, με μεγάλη δυσκολία, διαδικτυακά, χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Το χειρότερο, δε, είναι ότι ακόμα και τα πρακτικά μαθήματα μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής γίνονται με τον ίδιο τρόπο, από τις κουζίνες των εκπαιδευτικών.
Το κτίριο, όπως έχουμε πληροφορηθεί, έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι αδύνατον για τους σπουδαστές να κάνουν την πρακτική τους άσκηση, καθώς δεν υπάρχει κατάλληλη στέγαση.
Επισημαίνουν ότι το Σωματείο Μαγείρων, Ζαχαροπλαστών & Λοιπού Προσωπικού Κουζίνας, του οποίου τα περισσότερα μέλη έχουν φοιτήσει στην παραπάνω σχολή, καταγγέλλει ότι, παρά τις επαναλαμβανόμενες παρεμβάσεις προς τους αρμόδιους, οι οποίοι είναι και οι υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί στη σχολή, δεν έχει γίνει τίποτα ώστε να διορθωθεί η κατάσταση αυτή. Επί του παρόντος, η κατάσταση θεωρείται απαράδεκτη.
Ερωτάσθε κ. Υπουργέ:
Για ποιους λόγους εμμένει αυτή η κατάσταση στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων;
Τι ενέργειες θα γίνουν άμεσα ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση;

Ο ερωτών βουλευτής

Γεώργιος Λογιάδης

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο : Έρθεις, δεν έρθεις θα σ’...

ΕΛΜΕΠΑ (πρώην Τ.Ε.Ι.) 26 Αυγούστου 2025 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει...

Ηράκλειο:Έβαλε τέλος στη ζωή του με μία...

Τέλος στη ζωή του έδωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου...

Ηράκλειο : Έρθεις, δεν έρθεις θα σ’...

ΕΛΜΕΠΑ (πρώην Τ.Ε.Ι.) 26 Αυγούστου 2025 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει...

Ηράκλειο:Έβαλε τέλος στη ζωή του με μία...

Τέλος στη ζωή του έδωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δροσιά: Το χωριό του Ρεθύμνου που έχει παράδοση το ψητό γουρουνόπουλο

Απόδραση στο ρεθυμνιώτικο χωριό που λέγεται και Γενί Γκαβέ...

Ηράκλειο:Κλείνει ο Άγιος Μηνάς – Ξεκινούν εργασίες αναστήλωσης

Τελευταία λειτουργία σήμερα Κυριακή 3 Αυγούστου στον Ιερό Μητροπολιτικό...