Κορωνοϊός – Παράνομα Πάρτι: Έως 200.000 ευρώ πρόστιμο θα κληθούν να πληρώσουν οι παραβάτες

Ημερομηνία:

Με τον αριθμό των κρουσμάτων να σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο η κυβέρνηση αποφάσισε με τα νέα μέτρα να θέσει σε εφαρμογή περιορισμούς στους χώρους διασκέδασης αλλά και στα ιδιωτικά πάρτι.

Βαριά πρόστιμα περιμένουν όσους πολίτες δεν τηρήσουν τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού που εφαρμόζονται από σήμερα σε διασκέδαση και εστίαση καθώς όσοι τα παραβούν θα κληθούν να πληρώσουν από 50.000 έως 200.000 ευρώ.

Με τον αριθμό των κρουσμάτων να σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο η κυβέρνηση αποφάσισε λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου να θέσει σε εφαρμογή περιορισμούς στους χώρους διασκέδασης αλλά και στα ιδιωτικά πάρτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι ιδιοκτήτες καταστημάτων «πιαστούν» να μην τηρούν τα μέτρα δεν θα τους επιβάλλεται μόνο πρόστιμο αλλά θα μπαίνει και λουκέτο στο μαγαζί με ανάκληση της άδειας λειτουργίας.

Με βάση λοιπόν τη νέα ΚΥΑ με τα μέτρα που θα ισχύσουν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ προβλέπονται ιδιαίτερα υψηλά πρόστιμα για τη διοργάνωση πάρτι και άλλων εκδηλώσεων σε ιδιωτικούς χώρους.

Ειδικότερα, για τη «διενέργεια οποιασδήποτε μορφής ψυχαγωγικών συναθροίσεων και εκδηλώσεων σε ιδιωτικό μη επαγγελματικό χώρο που μισθώνεται ή παραχωρείται προς τον σκοπό αυτό, καθώς και διενέργεια οποιασδήποτε μορφής ψυχαγωγικών συναθροίσεων και εκδηλώσεων σε ιδιωτικό χώρο έναντι ανταλλάγματος ή εφόσον αυτές εμπεριέχουν τη μίσθωση εξοπλισμού ή υπηρεσιών μουσικής διασκέδασης» προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 50.000 ευρώ στον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εκδήλωση.

Το παραπάνω πρόστιμο αφορά στην 1η παράβαση, ενώ για τη 2η παράβαση το πρόστιμο εκτοξεύεται στα 200.000 ευρώ.https://www.cnn.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Απόβαση» των αγροτοκτηνοτρόφων στην Αθήνα-Θα συμμετέχουν στο...

Κάλεσμα της ΕΟΑΣΗ στην προσυγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου...

Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας...

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 13:30 στην οδό Αλκιβιάδου...

«Απόβαση» των αγροτοκτηνοτρόφων στην Αθήνα-Θα συμμετέχουν στο...

Κάλεσμα της ΕΟΑΣΗ στην προσυγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου...

Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας...

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 13:30 στην οδό Αλκιβιάδου...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Απόβαση» των αγροτοκτηνοτρόφων στην Αθήνα-Θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στις 13 Φεβρουαρίου

Κάλεσμα της ΕΟΑΣΗ στην προσυγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου...

Μνήμη: Υπάρχει τρόπος να μην ξεχνάμε τίποτα – Τα κόλπα που βοηθούν

Χάνετε συχνά κλειδιά, κινητό ή πορτοφόλι; Ειδικοί εξηγούν γιατί...

ΠΑΓΝΗ: Μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες – Όχι γιατί δεν υπάρχουν αιμοδότες αλλά γιατί δεν έχει προσωπικό

Χάνουμε πολύτιμο αίμα που συγκεντρώνεται με μεγάλες δυσκολίες στα...