Σωκράτης Βαρδάκης: «Απαραίτητη η επάνδρωση και επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Ζαρού»

Ημερομηνία:

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Ζαρού, προχώρησαν οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας αναφορά, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την επιστολή φορέων των πρώην δήμων Ζαρού και Ρούβα και της πρώην κοινότητας Καμαρών.

Στη σχετική επιστολή, οι φορείς κάνουν λόγο για σοβαρά ζητήματα παραβατικότητας στην περιοχή, με τους κατοίκους της «Πάνω Ρίζας» να νιώθουν ανασφάλεια για τις περιουσίες τους, αλλά και την ίδια τη ζωή τους.

Το κτίριο που στεγαζόταν ο Αστυνομικός Σταθμός Ζαρού, ο οποίος επόπτευε μια ολόκληρη ορεινή περιοχή άνω των 7.000 κατοίκων, έχει μείνει να ρημάζει, καθώς ο Σταθμός είναι χρόνια τώρα κλειστός. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο αυτό είναι ιδιόκτητο, αφού έχει χτιστεί με έξοδα των κατοίκων της περιοχής και έχει παραχωρηθεί στην Ελληνική Αστυνομία. Γι’ αυτό και οι φορείς αιτούνται την επάνδρωση και επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Ζαρού.

«Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό, να εξετάσει την επιστολή και να μας ενημερώσει αν προτίθεται να επανδρώσει τον Αστυνομικό Σταθμό Ζαρού και με ποιο χρονοδιάγραμμα», σημειώνει ο κ. Βαρδάκης μετά την κατάθεση της αναφοράς στη Βουλή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου και Επαγγελματικοί Φορείς μαζί για...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Λύσεις με 1) αξιοποίηση του ακινήτου που...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Προσωρινά κρατούμενοι οι μεσάζοντες

Η διαδικασία ήταν μαραθώνιο και κράτησε ως τη νύχτα...

Δήμος Ηρακλείου και Επαγγελματικοί Φορείς μαζί για...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Λύσεις με 1) αξιοποίηση του ακινήτου που...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Προσωρινά κρατούμενοι οι μεσάζοντες

Η διαδικασία ήταν μαραθώνιο και κράτησε ως τη νύχτα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυξάνονται τα αποθέματα νερού στο Φράγμα Αποσελέμη – Άνοδος στάθμης και στη Λίμνη Κουρνά

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει ότι τις τελευταίες ώρες...

Πάσχα στη σκιά του πολέμου: Θρίλερ με το Άγιο Φως – Πώς θα φτάσει στην Ελλάδα

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, εν μέσω συγκρούσεων...

Ένας νεκρός από το τροχαίο στους Αρμένους Ρεθύμνου

Ο άτυχος οδηγός του αγροτικού οχήματος άφησε την τελευταία...