Νεκρός 69χρονος στη λίμνη του Αγίου Νικολάου

Ημερομηνία:

Μπροστά στο πιο αποτρόπαιο και μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το πρωί κάτοικοι του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapostgr, βρέθηκε το πτώμα ενός νεκρού άνδρα στη λίμνη Βουλισμένη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 69 ετών. Πρόκειται για κάτοικο του Αγίου Νικολάου ενώ οι οικείου του βρέθηκαν, ειδοποιήθηκαν από τις Αρχές και προχώρησαν στην επίσημη αναγνώριση του πτώματος.

Ένας βαρκάρης που έπλεε με τη βάρκα του μέσα στη λίμνη ήταν εκείνος που πρώτος εντόπισε το πτώμα και ειδοποίησε το Λιμενικό Αγίου Νικολάου στις 10:15 το πρωί του Σαββάτου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας για να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στη λίμνη.

«Πέρασα από εκεί και το πληροφορήθηκα πριν από λίγο. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ηράκλειο για τη νεκροψία, νεκροτομή» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού στο cretapost.

Φως στα αίτια του θανάτου πρόκειται να ρίξει η νεκροψία/ νεκροτομή ενώ προς το παρόν είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζονται επισταμένα από τις Αρχές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027» το νέο Κέντρο...

Την απόφαση ένταξης της πράξης με τίτλο «Δημιουργία Κέντρου...

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μαλεβιζίου στο Λύκειο Γαζίου

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση...

Στο Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027» το νέο Κέντρο...

Την απόφαση ένταξης της πράξης με τίτλο «Δημιουργία Κέντρου...

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μαλεβιζίου στο Λύκειο Γαζίου

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related