Πάνος Νάτσης – Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός

Ημερομηνία:

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.
Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 (ηλικία 31 χρονών) στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ… ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έτσι θα γίνει το Πανάνειο που θα...

Έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο...

Πλούσιες επετειακές εκδηλώσεις σε Αυστραλία και Νέα...

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Η Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και...

Έτσι θα γίνει το Πανάνειο που θα...

Έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο...

Πλούσιες επετειακές εκδηλώσεις σε Αυστραλία και Νέα...

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Η Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρότυπα σχολεία: Σήμερα οι εξετάσεις εισαγωγής – Ο «χάρτης» των ερωτήσεων και η βαθμολογία

Σήμερα, Σάββατο, χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες διεκδικούν μια θέση...

Χανιά: Ο Μανώλης Μητσιάς στο ιστορικό Καφέ “Κήπος”

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στο αυθεντικό ελληνικό τραγούδι...

Ρέθυμνο:Εκδήλωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στο Μπραχίμο 3 Μαΐου 2026.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης αφιερωμένη στον Σταύρο Καλλέργη, διοργανώνει...