Χανιά: Του ξερίζωσε το μάτι επειδή τον… κοίταξε στραβά

Ημερομηνία:

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα στα Χανιά, όπου 24χρονος ξερίζωσε το μάτι ενός 47χρονου επειδή «τον κοίταξε στραβά».

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 6 Ιανουαρίου, όταν ο 47χρονος έφευγε από μαγαζί όπου βρισκόταν με φίλους του.

Ένας αλλοδαπός άνδρας που βρισκόταν στο μαγαζί ζήτησε από την παρέα του 47χρονου να παραμείνει, καθώς ήθελε να τους κεράσει μιας και γνωριζόταν με ένα από τους φίλους του 47χρονου.

Ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν, με τους δύο γνωστούς να διαπληκτίζονται μάλιστα μεταξύ τους, καθώς ο αλλοδαπός επέμενε να παραμείνουν στο μαγαζί.

Όλοι μαζί βγήκαν τελικά έξω από το μαγαζί, και τότε στο σημείο έφτασε και ο 24χρονος δράστης που γνώριζε τον αλλοδαπό άνδρα, νομίζοντας ότι γινόταν καβγάς.

Τότε ο 24χρονος απευθύνοντας το λόγο στον 47χρονο είπε «Γιατί με θωρείς;» και όρμησε πάνω του για να του βγάλει τα μάτια.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του καβγά που ξεκίνησε, ο 24χρονος επιτέθηκε τρεις φορές στον 47χρονο, στοχεύοντας στα μάτια του.

Τελικά ο 24χρονος κατάφερε σοβαρά χτυπήματα στο ένα μάτι του 47χρονου, από το οποίο έχασε την όρασή του.

Από την πλευρά του ο 47χρονος όπως λέει αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του ανθρώπου που του ξερίζωσε τον οφθαλμό, γιατί δε θέλει να γίνει βεντέτα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά : Σειρά δράσεων «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ….ΧΟΡΤΑ;...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ….ΧΟΡΤΑ; ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ...

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ο.Α.Κ. Α.Ε. και...

Προγραμματική Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, στις εγκαταστάσεις της έδρας...

Χανιά : Σειρά δράσεων «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ….ΧΟΡΤΑ;...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ….ΧΟΡΤΑ; ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ...

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ο.Α.Κ. Α.Ε. και...

Προγραμματική Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, στις εγκαταστάσεις της έδρας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2026 έκοψε ο Δήμος Γόρτυνας

Με χαμόγελα και ευχές για υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα,...

Το καλοκαίρι του 2026 ξεκινάει η λειτουργία του Leolia Nautica Resort Pelion 5* by CHC Group στα Καλά Νερά στο Βόλο

Ζαχαρίας Χνάρης: «Ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων εμπιστεύονται τον...