ΑΕΛ:”Ο Κλάτενμπεργκ??? έβαλε για άλλη μια φορά σε αγώνα μας για το πρωτάθλημα της SuperLeague 2 διαιτητή και Α’ βοηθό από την ΕΠΣ Πέλλας”

Ημερομηνία:

Aνακοινωση για τον ορισμό των διαιτητών στο ματς με τον Πανσερραικό εξέδωσε η ΑΕΛ

Αναλυτικά η ανακοινωση

Για άλλη μια φορά το βρώμικο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου αποδεικνύει την παντοδυναμία του.

Ο Κλάτενμπεργκ??? έβαλε για άλλη μια φορά σε αγώνα μας για το πρωτάθλημα της SuperLeague 2 διαιτητή και Α’ βοηθό από την ΕΠΣ Πέλλας, του γνωστού Αντωνίου που την έκπτωση του έχει ζητήσει από την Επιτροπή δεοντολογίας της Ε.Π.Ο ο κ. Αλέξης Κούγιας, γιατί παραβίασε σύμφωνα με δύο αμετάκλητες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου τους κανονισμούς της FIFA, UEFA και Ε.Π.Ο σχετικά με τις αδειοδοτήσεις, και εφόσον η επιτροπή δεοντολογίας εφαρμόσει τον νόμο, η έκπτωση του είναι βεβαία.

Μας έβαλαν διαιτητή τον Γιουματζίδη που όταν κερδίζαμε 1-0 την Τρίγλια – Ηρακλής στο Καυτατζόγλειο, πρώτα δεν μας έδωσε το πιο φανερό πέναλτι προκαλώντας τα γέλια της εξέδρας και ακολούθως αντί να αποβάλλει τον παίκτη του Ηρακλή τον στόπερ Χρουσιέλ που έβριζε ρατσιστικά τον Όγκμποε, απέβαλε τον Όγκμποε που απλώς τον έσπρωξε, αφήνοντας μας 60 λεπτά με 10 παίκτες, ώστε τελικώς να ισοφαριστούμε, μας έβαλε και πρώτο βοηθό τον γνωστό Δέλλιο, επίσης από την ΕΠΣ Πέλλας, ο οποίος σε 2 παιχνίδια με την Καρδίτσα και τον Θεσπρωτό ανέκοψε 5 φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ τον Badibanga και Γλυνό που έβγαιναν τετ α τετ με τους τερματοφύλακες των 2 ομάδων στερώντας μας 5 βέβαια γκολ.

Ενώ δεν θέλουμε να πιστέψουμε αυτό που είπε την προηγούμενη εβδομάδα ο Τσαλίκης ο Γενικός αρχηγός της Ξάνθης, για το ότι όλη η διαιτησία ευνοεί μια συγκεκριμένη ομάδα του βορείου ομίλου με τους ορισμούς που κάνει ο κ. Κλάτενμπεργκ , εκτός εάν δεν τους κάνει αυτός, θα αρχίσουμε να το πιστεύουμε.

Φαίνεται ότι τώρα που εξουδετέρωσαν τις άλλες δυο ομάδες της κατηγορίας, την Ξάνθη και την Αναγέννηση Καρδίτσας, και ενώ εμάς δεν μας έχουν δώσει 5 πέναλτι και μας έχουν στερήσει 10 βαθμούς, βλέποντας ότι η ομάδα μας είναι άχαστη και το πρώτο φαβορί έχοντας την καλύτερη άμυνα των επαγγελματιών κατηγοριών της Ευρώπης, άρχισε και το planBγια την δική μας εξουδετέρωση, ώστε η ομάδα που έχει κερδίσει 6 ανύπαρκτα πέναλτι και 4 γκολ οφσάιντ να μην έχει αντίπαλο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιορτή της μητέρας: Βραβείο Most Valuable Parent...

Η ΕΠΟ τίμησε τη μητέρα του Τιάγκο Νους για...

Σοκ στον ΟΦΗ: Κεκλεισμένων των θυρών στο...

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι...

Γιορτή της μητέρας: Βραβείο Most Valuable Parent...

Η ΕΠΟ τίμησε τη μητέρα του Τιάγκο Νους για...

Σοκ στον ΟΦΗ: Κεκλεισμένων των θυρών στο...

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 14 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 14 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Υβριδικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ Πολυτεχνείου Κρήτης

«Sustainable Engineering and Climate Change» Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος...

Χανιά:Ανακοίνωση για την αυξημένη παρουσία εντόμων στην περιοχή του Κλαδισού ποταμού

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής...

Τουρισμός δύο ταχυτήτων: Ρεκόρ αφίξεων, αλλά εργαζόμενοι στα όρια αντοχής – Η αθέατη πλευρά της «βαριάς βιομηχανίας»

Οι πρόσφατες καταγγελίες του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου ήρθαν να...