Ανοιχτό το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου από την Παρασκευή 18 ως την Τρίτη 22 Μαρτίου

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι υπηρεσίες street work από τον Δήμο Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται για τις επόμενες μέρες, το Κέντρο Αστέγων (Λεωφόρος Ικάρου, απέναντι από την ΣΕΑΠ) θα είναι ανοιχτό από το απόγευμα της Παρασκευής 18/03/2022 έως και την Τρίτη 22/03/2022.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Αστέγων του Δήμου λειτουργεί έτσι κι αλλιώς καθημερινά, με δυνατότητα διανυκτέρευσης για όσους αστέγους επιθυμούν να φιλοξενηθούν και έχουν την δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν. Κατά την διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν απαιτούνται διαδικασίες εισόδου.

Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για αποφυγή διασποράς του Covid-19 .

Επίσης, ανοιχτή θα είναι τις ίδιες μέρες (Παρασκευή έως Κυριακή) από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις οκτώ το βράδυ, και η αίθουσα σεμιναρίων στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο, για όσους θέλουν να προστατευτούν από το προβλεπόμενο ψύχος.
Παράλληλα, συνεχίστηκε και την Παρασκευή 18 Μαρτίου η προσφορά υπηρεσιών street work από τον Δήμο Ηρακλείου σε άτομα που διαβιούν σε ακατάλληλες συνθήκες και εξακολουθούν να μην επιθυμούν την μετάβασή τους στο Κέντρο Αστέγων.

Το προσωπικό της Αντιδημαρχίας Κοινωνικών Υπηρεσιών διένειμε είδη προστασίας από το κρύο (κουβέρτες, αδιάβροχα μπουφάν, θερμός , σκούφους, γάντια ισοθερμικά, κασκόλ, ισοθερμικές κάλτσες και ισοθερμικά φανελάκια), ζεστά αφεψήματα, κρύα γεύματα κ.ά. ενώ ενημέρωσε τα άτομα αυτά για τη δυνατότητα που έχουν να διανυκτερεύσουν στο Κέντρο Αστέγων καθώς και για τη θερμαινόμενη αίθουσα στο Πολιτιστικό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2813 409 500 για Σάββατο από 8.00 έως 14:00 και για Δευτέρα – Τρίτη από 8:00 έως 21:00.
2813 409 409 από το πρωί του Σαββάτου ως το βράδυ της Κυριακής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ερωτηματολόγιο για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης...

Στο επίκεντρο της παγκόσμιας έρευνας Βερολίνο, Παρίσι, Μπρίστολ, Λονδίνο,...

Ηράκλειο:Τρισάγιο στην μνήμη του Νικήτα Γεμιστού ανήμερα...

«Εκεί όπου θα μείνει για πάντα ένα παλικάρι 20...

Ερωτηματολόγιο για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης...

Στο επίκεντρο της παγκόσμιας έρευνας Βερολίνο, Παρίσι, Μπρίστολ, Λονδίνο,...

Ηράκλειο:Τρισάγιο στην μνήμη του Νικήτα Γεμιστού ανήμερα...

«Εκεί όπου θα μείνει για πάντα ένα παλικάρι 20...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Πλατανιά : Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Λιμάνι Κολυμπαρίου

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Λιμάνι Κολυμπαρίου, από...

Οι πρώτες αποζημιώσεις στους πληγέντες από φυσικές καταστροφές, τα δικαιολογητικά και οι προϋποθέσεις

Η Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών ενεργοποιεί πλαίσιο...

Λασίθι:Σύλληψη ατόμου για διακεκριμένες κλοπές

Συνελήφθη -1- ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές στο Λασίθι Εξιχνιάστηκαν -4-...