Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι λιποθυμίας 56χρονης από τον σύζυγό της

Ημερομηνία:

Ακόμη ένα αποκρουστικό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Κρήτη, όπου γυναίκα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της και σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε μέσω του 112 από τα παιδιά της 56χρονης που ζουν στη Γερμανία, ότι η μητέρα τους εδώ και 3 με 4 ημέρες δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους.

Οπως είπαν, όταν ρωτούσαν τον πατέρα τους για το πού είναι η μητέρα τους εκείνος πάντα έβρισκε δικαιολογίες να τους πει όπως για παράδειγμα ότι έχει πάρει χάπια και κοιμάται όλη μέρα ενώ σε άλλες περιπτώσεις έλεγε ότι απουσιάζει από το σπίτι.

Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ
Την Κυριακή, οι αστυνομικοί της Φαιστού κινητοποιήθηκαν άμεσα και κάνοντας έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού εντόπισαν, όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, γυμνή τη γυναίκα σε άσχημη κατάσταση σχεδόν με μηδενικό σφυγμό.

Οπως περιέγραψε χαρακτηριστικά αστυνομικός, «λίγο ακόμα να καθυστερούσαμε και θα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με μία γυναικοκτονία».

Η 56χρονη διακομίσθηκε σε άθλια κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και εκεί οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα πέραν της άσχημης κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει, μύριζε υγραέριο καθώς όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού εντόπισαν ανοιχτό ένα πετρογκάζ και την 56χρονη δίπλα σε αυτό.

Από το Κέντρο Υγείας Μοιρών η 56χρονη διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική με μώλωπες σε όλο της το σώμα. Τέλος, αναφορικά με τον 62χρονο δράστη, αστυνομική πηγή ανέφερε ότι πλέον τα στόματα ανοίγουν και πως όλοι όσοι έχουν καταθέσει σε βάρος του, μιλούν για έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο που έχει επιδείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για voucher...

Μέχρι τις 5 Αυγούστου οι αιτήσεις Η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού...

Σημείο συνάντησης και δροσιάς τα αναψυκτήρια στα...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ένας προορισμός για βόλτα, παιχνίδι και ξεκούραση,...

Δήμος Ηρακλείου:Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για voucher...

Μέχρι τις 5 Αυγούστου οι αιτήσεις Η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού...

Σημείο συνάντησης και δροσιάς τα αναψυκτήρια στα...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ένας προορισμός για βόλτα, παιχνίδι και ξεκούραση,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για voucher μέσω ΕΣΠΑ για τη σχολική περίοδο 2026-2027

Μέχρι τις 5 Αυγούστου οι αιτήσεις Η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού...

Σημείο συνάντησης και δροσιάς τα αναψυκτήρια στα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ένας προορισμός για βόλτα, παιχνίδι και ξεκούραση,...

Ρέθυμνο:11η Γη Μυλοποταμου στο Πέραμα

11η Γη Μυλοποταμου | 7–9 Αυγούστου 2026 🌍 Η μεγαλύτερη...