Έκθεση Κρητικού Κρασιού στην Κύπρο 2022 με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης «Wines of Crete» διοργανώνει την πρώτη Έκθεση Κρητικού Κρασιού στην Κύπρο, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει στην Κύπρο με εικοσιέξι (26) Οινοποιούς, έντεκα (11) γηγενείς ποικιλίες, επτά (7) ζώνες ΠΟΠ και έξι (6) ζώνες ΠΓΕ, και περιμένει τους επαγγελματίες και το οινόφιλο κοινό για γευστικές δοκιμές και οινικές συζητήσεις.

Το μεγάλο ραντεβού έχει δοθεί στο Ceti Locale, στη Λεμεσό την Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Θα υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες πάνω από 300 ετικέτες από κρητικές και διεθνείς ποικιλίες, νέες και παλαιές εσοδείες, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους πίσω από την «ετικέτα». Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ποικιλίες όπως το Βιδιανό, το Λιάτικο, το Θραψαθήρι, το Ρωμέικο, τη Βηλάνα και άλλους θησαυρούς του Κρητικού Αμπελώνα.

Το Κρητικό τυρί και το κρητικό παξιμάδι θα συνοδέψουν την γευσιγνωσία, προσφέροντας μια εμπειρία γευσιγνωσίας Κρητικών Προϊόντων.

Παράλληλα, διοργανώνεται Masterclass για τoν Κρητικό Αμπελώνα με οδηγό τον έμπειρο οίνο-δημοσιογράφο κ. Νίκο Μάνεση, στις 12:00. Το σεμινάριο αυτό θα ταξιδέψει, όσους συμμετέχουν, νοερά στην Κρήτη, μιας και θα δοκιμαστούν και κρασιά από την κρητική ποικιλία Βιδιανό (ετικέτες από τα 26 οινοποιεία που θα βρίσκονται στην έκθεση). Η είσοδος στο Masterclass είναι δωρεάν και οι θέσεις περιορισμένες, με σειρά προτεραιότητας.
Εγγραφές στο παρακάτω link:

https://forms.gle/oJACSKCP5Vq1poc18

4.000 χρόνια οινικής παράδοσης, έρχονται στο ποτήρι σας.

Κόστος εισιτηρίου: 5€
(περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και σημειωματάριο)

Ωράριο έκθεσης (δύο χρονικές περίοδοι): 11:00 – 15:00
16:00 – 20:00

Για καλύτερο έλεγχο της προσέλευσης των επισκεπτών, οι προεγγραφές για την έκθεση στο:

https://oinotika.ticketleap.com/2022-cyprus/

Στην έκθεση θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στο πλαίσιο αυτό, διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, ενώ η είσοδος στην έκθεση θα γίνεται με την επίδειξη των απαραίτητων πιστοποιητικών (εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου), καθώς και των εγγράφων ταυτοπροσωπίας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.winesofcrete.gr καθώς και τα social media του Wines of Crete.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο καύσωνας της Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα

Ακραίες οι συνθήκες στην Ευρώπη από τον μεγάλο σε...

3,4 εκατ. τουρίστες από το εξωτερικό στο...

Σημαντική αύξηση της ταξιδιωτικής κίνησης από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία...

Ο καύσωνας της Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα

Ακραίες οι συνθήκες στην Ευρώπη από τον μεγάλο σε...

3,4 εκατ. τουρίστες από το εξωτερικό στο...

Σημαντική αύξηση της ταξιδιωτικής κίνησης από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο καύσωνας της Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα

Ακραίες οι συνθήκες στην Ευρώπη από τον μεγάλο σε...

Γιατί τελειώνουν Market Pass και επιδόματα; Το «κραχ» και το Plan B του Μαξίμου

Τα κλειστά Στενά του Ορμούζ φέρνουν «μαύρες τρύπες» σε...

3,4 εκατ. τουρίστες από το εξωτερικό στο πρώτο τρίμηνο

Σημαντική αύξηση της ταξιδιωτικής κίνησης από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία...

Η Ελλάδα «hot spot» της υπερθέρμανσης

Η έρευνα της επιθεώρησης «Τhe Lancet» - Χρήστος Ζερεφός...