Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να σταματήσει ο πόλεμος»

Ημερομηνία:

Μήνυμά κατά του πολέμου έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του σπουδαίου φιλικού ειρήνης, που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανάμεσα στους Ερυθρόλευκους και την Σαχτάρ Ντόνετσκ (1-0).

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος το συντομότερο δυνατό, καθώς χάνονται καθημερινά αθώες ψυχές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Είχαμε την ευκαιρία να οργανώσουμε αυτό το φιλικό, παρότι κλείστηκε πολύ σύντομα. Είχαμε μόνο την Παρασκευή για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτή η πρωτοβουλία, μια σειρά από φιλικούς αγώνες, ξεκινάει από την Ελλάδα.

Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα να σταματήσει αυτός ο πόλεμος το συντομότερο δυνατόν. Να σταματήσουν να χάνονται καθημερινά αθώες ψυχές. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να περάσουμε το μήνυμα να σταματήσει αυτός ο πόλεμος».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε...

Το κοριτσάκι βρισκόταν με τον πατέρα του στην πλατεία...

Δημογραφικό: Βαθαίνει η κρίση στην Ελλάδα –...

Όσο ο πληθυσμός των γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία βαίνει...

Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε...

Το κοριτσάκι βρισκόταν με τον πατέρα του στην πλατεία...

Δημογραφικό: Βαθαίνει η κρίση στην Ελλάδα –...

Όσο ο πληθυσμός των γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία βαίνει...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίστροφη μέτρηση για το Καστρινό Καρναβάλι 2026!

Δηλώστε συμμετοχή για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Δήμου...