Σε απολογία Μελισσανίδης, Παπαδόπουλος για το «ντου» στον διαιτητή Γιουγκ – Κινδυνεύουν με βαριές ποινές

Ημερομηνία:

-Εκτέθηκε η ΑΕΚ που διέψευσε την καταγγελία του Παναθηναϊκού

 

Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ να είχε διαψεύσει την καταγγελία του Παναθηναϊκού ότι στο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα στο ΟΑΚΑ, είχαμε «ντου» του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς ανθρώπων της ΑΕΚ προς τον Σλοβένο διαιτητή Γιουγκ, όμως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ όπως και ο φερόμενος εκ των συνεργατών του Γιάννης Παπαδόπουλος, κλήθηκαν σε απολογία. Από τον Παναθηναϊκό καταγγέλθηκε ότι «ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς και άλλοι άνθρωποι της ΑΕΚ, επιτέθηκαν φραστικά με ύβρεις και συγκεκριμένες αναφορές στον Σλοβένο διαιτητή του αγώνα, Ματέι Γιουγκ». Ακόμη, οι «πράσινοι» διέρρευσαν ότι ο Μελισσανίδης, κατά την είσοδο του ρέφερι στα αποδυτήρια, τον περίμενε και του εξαπέλυσε φραστική επίθεση για την τοποθέτησή του από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο μεγάλο παιχνίδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που Μελισσανίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος καλούνται σε απολογία για τέτοιου είδους συμπεριφορά, ενώ έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν.

Το άρθρα βάσει των οποίων έχουν κληθεί οι Μελισσανίδης, Παπαδόπουλος σε απολογία προβλέπουν, το μεν άρθρο 11, ποινές από πρόστιμο 5.000-40.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από 15 μέρες ως 6 μήνες, το δε άρθρο 12 αποκλεισμό 1-6 αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 1-12 μήνες και πρόστιμο 10.000-50.000 ευρώ. Ακόμη, το άρθρο 12, παράγραφος 5 του ΚΑΠ είναι για είσοδο στα αποδυτήρια του διαιτητή.

Η απολογία είναι για την Πέμπτη 12/5.

Αναλυτικά η κλήση σε απολογία: ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (Μεγαλομετόχου ΠΑΕ ΑΕΚ), Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Μη διαπιστευμένου): “Βάσει των αναφερομένων στο από 8/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 8/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,” στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, 10 παρ. 1 περ. δ I, 11, 12, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α’ και δ’, 3 περ. α’, ζ’, η, 15 παρ. 4 περ. α ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ, 12 παρ. 5 ΚΑΠ της ΕΠΟ, 20 παρ. 13 Προκήρυξης Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Αγωνιστική Περίοδος 2021-2022.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 35-24: Σαρωτικοί οι «ερυθρόλευκοι»,...

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη νέα σεζόν με τον καλύτερο...

Ιμανόλ: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός, να είμαστε...

Η πρώτη συνέντευξη του Ιμανόλ Αλγουθαίλ, αναλυτικά όσα δήλωσε...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 35-24: Σαρωτικοί οι «ερυθρόλευκοι»,...

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη νέα σεζόν με τον καλύτερο...

Ιμανόλ: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός, να είμαστε...

Η πρώτη συνέντευξη του Ιμανόλ Αλγουθαίλ, αναλυτικά όσα δήλωσε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς να αναλαμβάνουμε εμείς τα μαθήματά του

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...

Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σε λειτουργία τίθεται η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Προσωπικός...

Γιατί το μυαλό μας «κολλάει» στο χειρότερο σενάριο;

Όταν κάτι δεν μας πάει όπως το θέλουμε, αμέσως...