Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στην οδό Αν. Γογονή, από τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται από τη Δευτέρα, 23/05/2022, οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στην οδό Αναγνώστου Γογονή, αυτή τη φορά στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως την συμβολή με την οδό Θερίσου,.

Οι εργασίες ανακατασκευής της οδού είχαν ήδη ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Επισκευές – Συντηρήσεις υποδομών οδών Δ.Ε. Χανίων», και έχουν ήδη ολοκληρωθεί στο τμήμα από τη συμβολή της Γογονή με την οδό Περιβολίων, έως τη συμβολή της με την οδό Θερίσου.

Στη συνέχεια του έργου και στο τμήμα που ακολουθεί, θα γίνει απόξεση του παλαιού οδοστρώματος, με χρήση αποξεστικού μηχανήματός (φρέζας), και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, προσαρμογές των υφιστάμενων φρεατίων στη νέα στάθμη, κ.α.
Οι εργασίες στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα αναμένεται να διαρκέσουν δέκα ημέρες. Από τον Δήμο Χανίων καλούνται οι συμπολίτες μας οδηγοί, ν΄ αποφεύγουν την προσέγγιση στο σημείο των εργασιών και να επιλέγουν διαφορετικά σημεία για τις μετακινήσεις τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Παρουσίαση Συλλογικού Τόμου “ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – 20...

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης και το...

Χανιά:Συνελήφθησαν δύο γυναίκες κατηγορούμενες για παραβάσεις...

Κατασχέθηκαν 42,3 γραμμάρια κοκαΐνης και 27,6 γραμμάρια κάνναβης ...

Χανιά:Παρουσίαση Συλλογικού Τόμου “ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – 20...

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης και το...

Χανιά:Συνελήφθησαν δύο γυναίκες κατηγορούμενες για παραβάσεις...

Κατασχέθηκαν 42,3 γραμμάρια κοκαΐνης και 27,6 γραμμάρια κάνναβης ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πότε λήγει η προθεσμία και ποιο το πρόστιμο εκπρόθεσμης πληρωμής

Η ΑΑΔΕ μέσα από 11 ερωταπαντήσεις δίνει διευκρινίσεις σε...

Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς να αποζημιωθείτε – Η διαδικασία

Το «Μητρώο 11» προβλέπει αποζημίωση τουλάχιστον 10.000 ευρώ για...