Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου

Ημερομηνία:

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Σταύρο Σπανουδάκη, υποδέχτηκε σήμερα (6/6)στο γραφείο του , ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο κ. Ζερβός, καλωσόρισε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο απαιτητικό έργο του.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα στα οποία επικεντρώνεται η συνεργασία του Δήμου με την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, ενώ σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου ανέφερε : “ το υπηρεσιακό παρελθόν και η δεδομένη εμπειρία του νέου Αστυνομικού Διευθυντή, αποτελούν εχέγγυο για την πορεία του, ενώ από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι, θα είμαστε αρωγοί στο έργο της Αστυνομίας, προκειμένου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, να συνεχίσει να επικρατεί η ευνομία και το αίσθημα ασφάλειας για τους μόνιμους κατοίκους και τους ξένους επισκέπτες.

Του εύχομαι καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και προσδοκούμε, θετικά αποτελέσματα δεδομένου ότι αυτός είναι ο κοινός μας στόχος”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

3ος Διασυλλογικός Αγώνας Αγωνιστικής Αναρρίχησης στον Άγιο...

Την Κυριακή 10 Μαΐου στις 9:00 το πρωί θα...

Άσκηση Πολιτικής Προστασίας «ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2026» στον Δήμο...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ενημερώνει ότι το Αυτοτελές Τμήμα...

3ος Διασυλλογικός Αγώνας Αγωνιστικής Αναρρίχησης στον Άγιο...

Την Κυριακή 10 Μαΐου στις 9:00 το πρωί θα...

Άσκηση Πολιτικής Προστασίας «ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2026» στον Δήμο...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ενημερώνει ότι το Αυτοτελές Τμήμα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανελλήνιες 2026: Ποιοι δικαιούνται αποζημίωση 350 ευρώ – Τα δικαιολογητικά

Εστάλη η εγκύκλιος για την αποζημίωση των υποψηφίων των...

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του Κέντρου Υφαντικής στα Ανώγεια

Εγκαινιάζοντας έναν νέο χώρο αφιερωμένο στη διατήρηση, ανάδειξη και...

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Ιστορική ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων μετά από 27 χρόνια

«Ο φονταμενταλισμός είναι έκπτωση της πίστης»: Με αυτή τη...