Χανιά: Αναβλήθηκε το Εφετείο για τον εκπαιδευτικό που ασέλγησε σε μαθήτριες

Ημερομηνία:

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά επρόκειτο να ξεκινήσει χθες η δίκη σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενο τον καταδικασθέντα 60χρονο, σήμερα, εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ασέλγεια σε τέσσερις κοπέλες και προσβολή αιδούς σε δύο άλλες κοπέλες, που ήταν μαθήτριές του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης αιτήθηκε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης καθώς δεν έγινε δυνατή η μεταγωγή του 60χρονου που κρατείται στις φυλακές Γρεβενών λόγω ασθένειας.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση εκδικάστηκε πρωτόδικα τον Ιούνιο του 2020 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Ρεθύμνου, το οποίο επέβαλε στον 60χρονο 20 χρόνια φυλάκισης.

Ο 60χρονος που έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του και υποστήριξε ότι είχε την συναίνεση των κοριτσιών στις πράξεις του, δικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Ο κατηγορούμενος  ιδιοκτήτης φροντιστηρίου και καθηγητής στα Χανιά, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2019 με τις κατηγορίες αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης αυτών σε ασέλγεια, μετά από καταγγελίες μαθητριών του φροντιστηρίου του, που την περίοδο εκείνη ήταν μαθήτριες γυμνασίου από 13 ετών έως και 15 ετών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μανόλης Χνάρης:«Αναγκαία η διασφάλιση της συνέχισης της...

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος...

Χανιά:Με την παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης,...

Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης: «Φέρνουμε την τεχνολογία αιχμής, στην...

Μανόλης Χνάρης:«Αναγκαία η διασφάλιση της συνέχισης της...

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος...

Χανιά:Με την παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης,...

Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης: «Φέρνουμε την τεχνολογία αιχμής, στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τα ΄΄Πολιτικά Κρήτης΄΄ συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία, σήμερα 5 Ιουνίου, καλούν τους...

Ο καιρός και η εκτίμηση των θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης!

Μια σημαντική εφαρμογή που αποδεικνύει τη χρησιμότητα της εφαρμογής...

Έρχονται Ευρωπαίοι πυροσβέστες να συνδράμουν κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο στην Ελλάδα

Ενίσχυση από Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Μολδαβία, Ρουμανία και Τσεχία...