Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μ. Λιονή στο έργο «Μέλαμπες – Αγία Γαλήνη και συνδεόμενοι δρόμοι»

Ημερομηνία:

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μ. Λιονή στο έργο: Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο δρόμο διασταύρωση με νέα επαρχιακή οδό «Μέλαμπες – Αγία Γαλήνη και συνδεόμενοι δρόμοι», προϋπολογισμού 1.500.000 €.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, συνοδευόμενη από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, τον ανάδοχο εργολάβο και τους Προέδρους Μελάμπων, κ. Βασιλάκη Κωνσταντίνο και Αγίας Γαλήνης, κ. Φουντιδάκη Μανώλη, επισκέφτηκε χτες έργα καθαρισμών στις περιοχές Ακούμια, Πλατύ Ποταμό και συμβαλλομένου ρέματος, καθώς και το έργο «Μέλαμπες – Αγία Γαλήνη» σε όλο το μήκος του, όπου εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης ζημιών από την Π.Ε. Ρεθύμνης.

Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από Μέλαμπες προς Αγία Γαλήνη, που αφορούν στην αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας. Συγκεκριμένα, έχει διαπλατυνθεί τμήμα της οδού, αποκαθιστώντας μεγάλο πρόβλημα ορατότητας, ενώ σε μεγάλο τμήμα έχουν τοποθετηθεί επενδεδυμένες τάφροι και έχουν τοποθετηθεί στηθαία ασφαλείας. Επιπλέον, σε όλο το μήκος των παρεμβάσεων έχουν γίνει ασφαλτοστρώσεις και διαγραμμίσεις.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:
« Μία ακόμη εργολαβία, που αφορά θέμα οδικής ασφάλειας ολοκληρώθηκε στο Δήμο Αγίου Βασιλείου. Πρόκειται για το τμήμα «Μέλαμπες – Αγία Γαλήνη και συνδεόμενοι δρόμοι», που χρηματοδοτήσαμε με το ποσό του 1.500.000 €. Οι παρεμβάσεις, που έγιναν και αφορούν μεταξύ άλλων διαπλατύνσεις, καθαρισμούς πρανών, ασφαλτοστρώσεις και τοποθέτηση στηθαίων, δίνουν λύση στο μεγάλο πρόβλημα με την ορατότητα και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να διεξάγονται οι οδικές μετακινήσεις με ασφάλεια, τόσο των κατοίκων της περιοχής, αλλά και του μεγάλου όγκου των επισκεπτών Ελλήνων και ξένων κατά τη θερινή περίοδο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διονύσης Φιλιώτης: Μια διαδρομή 62 χρόνων στο...

Την πολυετή προσφορά και την ουσιαστική συμβολή του στον...

Λαμπρή λιτανεία των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων και...

28 Οκτωβρίου 2026 Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και πάνδημη λιτανεία στους...

Διονύσης Φιλιώτης: Μια διαδρομή 62 χρόνων στο...

Την πολυετή προσφορά και την ουσιαστική συμβολή του στον...

Λαμπρή λιτανεία των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων και...

28 Οκτωβρίου 2026 Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και πάνδημη λιτανεία στους...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνεργασία Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου με το Αστικό ΚΤΕΛ για την οδική ασφάλεια

Συνεργασία Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου με το Αστικό ΚΤΕΛ...

Στην παράδοση του πρώτου τμήματος του νέου ΒΟΑΚ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Μανώλης Μενεγάκης: Θετική ανταπόκριση του Υπουργείου Υποδομών στην αξιοποίηση...

Λαμπρή λιτανεία των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων και της Παναγίας Σουμελά στο Ρέθυμνο

28 Οκτωβρίου 2026 Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και πάνδημη λιτανεία στους...