Δήμος Γόρτυνας:Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μουσική Βραδιά Αλληλεγγύης στο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Δέκα

Ημερομηνία:

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση δημοτών και φορέων στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γόρτυνας για την στήριξη ευάλωτων συνανθρώπων μας, στο πλαίσιο της Μουσικής Βραδιάς Αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Δέκα.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, που συμμετείχαν εθελοντικά ή στήριξαν την προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των εθελοντών προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ευάλωτες οικογένειες του Δήμου μας, έστειλαν το δικό τους ηχηρό – και συγκινητικό – μήνυμα αλληλεγγύης, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε εθελοντικά το μουσικό σχήμα: Τσικριτσάκης Γιάννης – μπουζούκι, Ανδριγιαννάκης Γιάννης – κιθάρα, Αθουσάκης Αντώνης – τραγούδι, Τσικριτσάκης Γιώργης – πλήκτρα. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης, τους μουσικούς, τους εθελοντές, τους φορείς και τους δημότες για την πολύτιμη συνδρομή και προσφορά τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...

Ηράκλειο:Τη μνήμη των ηρώων καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού...

Σήμερα, η σκέψη μας έχει δύο ονόματα. Τον Νίκο...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...

Ηράκλειο:Τη μνήμη των ηρώων καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού...

Σήμερα, η σκέψη μας έχει δύο ονόματα. Τον Νίκο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Social media: ελευθερία, τοξικότητα, όρια και ευθύνη

Γεώργιος Μυσιρλάκης Κάθε εποχή έχει τον δικό της δημόσιο χώρο....

ΚΑΠ: Σκληρό παζάρι στις Βρυξέλλες για το μέλλον των αγροτικών ενισχύσεων

Οι «μάχες» που θα καθορίσουν τις επιδοτήσεις μετά το...