Θέμης Αδαμαντίδης: Είναι το θύμα, λέει ο Αλέξης Κούγιας – Αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο συντρόφους

Ημερομηνία:

Παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του MEGA έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την υπόθεση ξυλοδαρμού πρώην συντρόφου του. Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είναι το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ άφησε αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο πρώην συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη.

Θυμίζουμε ότι με μία από τις δύο, ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό της. Ο ποινικολόγος είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η μία σύντροφος είναι η μητέρα των παιδιών του, ενώ η δεύτερη είναι μια περιστασιακή σχέση που είχε.

«Μου κάνει εντύπωση, όμως, διότι βλέπω μια συνέρευση στην κυριολεξία», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας. «Άκουσα το πρωτοφανές ότι η δεύτερη έδινε χρήματα στην πρώτη. Από πού; Τι εργασία κάνει αυτή και από την οποία κερδίζει χρήματα;», αναρωτήθηκε ο κ. Κούγιας.

Και για τις δύο, ο Θέμης Αδαμαντίδης, υποστήριξε ο δικηγόρος, είναι «χρυσοτόκος όρνιθα». «Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν άνδρες με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως είναι ο κ. Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν με αυτό τον τρόπο ότι μπορεί να γίνουν οι ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων», πρόσθεσε.

Η παρέμβαση του Αλέξη Κούγια στο MEGA

«Μικρό καλάθι για τις καταγγελίες»

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης κατάλαβε τι ζητούσαν από τον ίδιο τις απομάκρυνε και χαρακτήρισε ως θύμα τον τραγουδιστή. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει ξανά και ξανά θύμα από τέτοιες γυναίκες.

«Να κρατάτε μικρό καλάθι για τις καταγγελίες», είπε ακόμα ο Αλέξης Κούγιας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καύσιμα: Εντός της εβδομάδας οι αυξήσεις σε...

O πρόεδρος του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου, Λυκούργος Σαμόλης...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Καύσιμα: Εντός της εβδομάδας οι αυξήσεις σε...

O πρόεδρος του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου, Λυκούργος Σαμόλης...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μέση Ανατολή: Σήματα Ιράν σε Ισραήλ και ΗΠΑ μέσω τρίτων για αποκλιμάκωση

Το Ιράν φέρεται να έστειλε μηνύματα στο Ισραήλ και...

Οι επιχειρηματικές επιπτώσεις της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν στην Ελληνική Οικονομία

Η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά τόσο την παγκόσμια οικονομία όσο...

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της Κρήτης

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...

Φεύγουν από τα ξενοδοχεία οι Ισραηλινοί τουρίστες – Ποιά θα είναι η απώλεια για τον τουρισμό στην Κρήτη

Λόγω της αβεβαιότητας οι Ισραηλινοί τουρίστες αποχώρησαν από τα...