Ζωντανός βρέθηκε ο ένας από τους δύο που αγνοούνταν στο Ποσείδι – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δεύτερο

Ημερομηνία:

Ο νεαρός εντοπίστηκε από πλοίο με σημαία Γιβραλτάρ
Τέλος η αγωνία για την οικογένεια ενός εκ των δύο ανδρών, που αγνοούνταν στην Χαλκιδική. Να σημειωθεί ότι χθες Σάββατο, εντοπίστηκε και ένας ακόμη αγνοούμενος σώος.

Τον άνδρα εντόπισε ζωντανό λίγο πριν τις 12:30 φορτηγό πλοίο σημαίας Γιβραλτάρ στη Νέα Σκιώνη.

Τεράστια κινητοποίηση
Οι έρευνες κατά τη διάρκεια της νύχτας διακόπηκαν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών καθώς στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι και άρχισαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό τους συμμετέχουν ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύο παραπλέοντα σκάφη ενώ στον χώρο, για να βοηθήσουν τις έρευνες, βρίσκονται ιδιωτικά μέσα και εθελοντές διασώστες.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου, τρία νεαρά άτομα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της περιοχής . Πρόκειται για τρεις υπηκόους Βόρειας Μακεδονίας ηλικίας 25, 28 και 30 ετών.

Οι Αρχές μετά από έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις αγνοούμενους λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Πώς έγινε
Θυμίζουμε ότι οι τρεις φίλοι επισκέφτηκαν την Χαλκιδική για την διακοπές τους και το Σάββατο αποφάσισαν να κολυμπήσουν στην «αμμόγλωσα» του Ποσειδίου, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε τα γενέθλια του.

Σύμφωνα με το grtimes, όλα ξεκίνησαν όταν αψήφησαν τον δυνατό αέρα που έφτανε τα έξι μποφόρ, αλλά και τη φορτουνιασμένη θάλασσα και αποφάσισαν να βουτήξουν στο νερό, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα υπόγεια ρεύματα που «περνούσαν» από το σημείο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έρχεται πακέτο 1,2 δισ. στη ΔΕΘ έως...

Τι έδειξαν τα στοιχεία για το υπερπλεόνασμα. Την πόρτα για...

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε και συνελήφθη ο 23χρονος για...

Ο 23χρονος ισχυρίζεται ότι αρχικά δέχθηκε επίθεση από τρία...

Έρχεται πακέτο 1,2 δισ. στη ΔΕΘ έως...

Τι έδειξαν τα στοιχεία για το υπερπλεόνασμα. Την πόρτα για...

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε και συνελήφθη ο 23χρονος για...

Ο 23χρονος ισχυρίζεται ότι αρχικά δέχθηκε επίθεση από τρία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι ΗΠΑ απάντησαν στην ειρηνευτική πρόταση 14 σημείων του Ιράν

Τα στάδια για ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Πρόοδος σημειώνεται στις...

Σκινιάς: πυροβόλησε πέντε φορές τον πρώην φίλο του, τον πέτυχε μία στο πόδι

Οι Αρχές αναζητούν 21χρονο για το αιματηρό επεισόδιο στο...

«Μαύρη βροχή» στην Τεχεράνη: Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν προκαλεί εφιαλτική οικολογική κρίση

Ο πόλεμος είχε ήδη σκοτεινιάσει τον ουρανό της Τεχεράνης...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...