Ρέθυμνο:Σύμβαση για την ανάπλαση οικισμού του Δήμου Ανωγείων, υπογράφηκε στα γραφεία του Ο.Α.Κ.

Ημερομηνία:

Την σύμβαση που αφορά την κατασκευή του έργου «Ανάπλαση Οικισμού Ανωγείων, Υποέργο 2: Ανάπλαση Συνεκτικού Τμήματος Οικισμού Ανωγείων», υπέγραψαν την Τρίτη 19/7/2022 στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στην Αγυιά Χανίων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης, ο Δήμαρχος Ανωγείων, κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης και η νόμιμος εκπρόσωπος της «ΚΡΕΤΑ ΚΑΤ ΑΝΩΝΥΝΗΜ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», κ. Ειρήνη Σκουραδάκη .

Το έργο έχει χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης δέκα οκτώ [18] μήνες, ο συνολικός του προϋπολογισμός, ανέρχεται σε 334.158,42 ευρώ [προ Φ.Π.Α.] και η χρηματοδότηση του γίνεται μέσα από το «Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων» του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, είναι αρωγός στην προσπάθεια των μικρών Δήμων του νησιού. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία των υπηρεσιών του, πέραν από τα μεγάλα Αναπτυξιακά έργα, ο «Οργανισμός» τα τελευταία χρόνια, συνδράμει στην εκτέλεση έργων, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων σε δυσπρόσιτες περιοχές του νησιού. Με τον Δήμο Ανωγείων, συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε, μ’ ένα ακόμη έργο, το οποίο θα υλοποιηθεί υπό την ευθύνη του Ο.Α.Κ., κι ‘ έρχεται ν’ αναβαθμίσει σημαντικά, την ευρύτερη περιοχή του εν λόγω Δήμου», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που έχουμε με τον Ο.Α.Κ., προχωρήσαμε σε μια ακόμη υπογραφή σύμβασης, για την εκτέλεση μιας σημαντικής εργολαβίας. Με το έργο αυτό, οι αναπλάσεις των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Ανωγείων, φθάνουν το 70% επί του συνόλου της έκτασης τους», υπογράμμισε από την δική του πλευρά, ο Δήμαρχος Ανωγείων, κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Το χιόνι έγινε ευκαιρία για πρωτοχρονιάτικη απόδραση...

Ο δρόμος παραμένει ανοικτός μέχρι το καταφύγιο του Μυγερού,...

Ρέθυμνο:Δύο τελευταίες γιορτινές παραστάσεις για το «Ήταν...

Αυτό το Σάββατο και την Κυριακή στον Θεατρικό Περίπλου! Το...

Ρέθυμνο:Το χιόνι έγινε ευκαιρία για πρωτοχρονιάτικη απόδραση...

Ο δρόμος παραμένει ανοικτός μέχρι το καταφύγιο του Μυγερού,...

Ρέθυμνο:Δύο τελευταίες γιορτινές παραστάσεις για το «Ήταν...

Αυτό το Σάββατο και την Κυριακή στον Θεατρικό Περίπλου! Το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εκκαθάριση στα ΑΕΙ: Διαγράφηκαν 308.605 μη ενεργοί φοιτητές

Την 31η Δεκεμβρίου 2025 ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της...

Ηράκλειο:Σύλληψη τριών ατόμων για ζωοκτονία

Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί κατηγορούμενοι για ζωοκτονία στο Ηράκλειο ...